Hispaania PokerNews pokkeriportaal avatud

Hispaania PokerNews pokkeriportaal avatud 0001

Vähem kui nädal pärast Eesti PokerNews portaali avamist nägi ilmavalgust hispaaniakeelne PokerNewsi võrguväljaanne:

https://es.pokernews.com

Iga pokkerimängija, kes mängib mõnes Euroopa turule spetsialiseerunud pokkeritoas, ilmselt teab, et hispaanlastele meeldib pokkerit mängida. Temperamendile vastavalt naudivad Hispaania mängurid kiiret ja tormilist mängu, kus ratsionaalne

mänguotsuste tegemine jääb tihti hasartse ja tundepõhise stiili varju. Seda ei saa küll öelda Hispaania tippmängur Juan Carlos Mortensen`i kohta, kes on 2001. aasta maailmameister ja selle aasta WSOP-l jõudis ei rohkem ega vähem kui kolmel korral finaallauda!

On selge, et Hispaania pokkeripublik vajas korralikku pokkeriportaali, kus viimased uudised, strateegia-artiklid ja parimad pokkeritubade sooduspakkumised emakeeles saadaval oleksid. Nüüd on see juhtunud!

PokerNews`i tegevdirektor Damon Rasheed:

"Suur rõõm on tervitada hispaaniakeelset PokerNews väljaannet. Olen mänginud pokkerit Euroopa netipokkeritubades ning tean, et hispaanlased armastavad pokkerit mängida ja on seepärast huvitatud ka emakeelsest pokkeriressursside kogust internetis. Ühtlasi avaneb Hispaania mängijatel nüüd Pokernewsi erifreerollide kaudu tasuta võimalus kvalifitseeruda Aussie Millions mastaabis suurturniiridele."

Hispaania PokerNews liitub meie ulatusliku ja mitmekeelse pokkeriportaalide võrgustikuga. USA, Suurbritannia ja Austraalia ingliskeelsete väljaannete kõrval ilmub PokerNews Euroopas veel saksa, prantsuse, itaalia, hollandi, vene, rootsi, norra, soome, taani, kreeka, portugali ja eesti keeles. Aasiat esindavad Hiina ja Jaapani väljaanne.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories