Pokkeriplahvatus Eesti meedias

Pokkeriplahvatus Eesti meedias 0001

Marek Kolgi võit UK Poker Openil on tekitanud Eesti meedias tõelise pokkeriplahvatuse. Esimesena reageeris Delfi, kes paigutas Mareki saavutuse Spordiuudiste alla. Sellest tekkis kommentaariveergudel küllaltki tuline keskustelu. Päris mitu kommentaatorit oli häiritud, et mis sport see pokker siis nüüd selline?!? Ehk peaks siis täringuviskamise, turaka, doomino ja atskoo ka spordiks kuulutama? Teises leeris seisid pokkerisõbrad, kes leidsid, et kui kabe ja male on sport, siis on seda ka pokker.

Mina arvan, et tõde on peidus seal vahel ning pokkeri, kabe ja male peaks klassifitseerima mõttespordi alla. Ka lihtsalt mõttemäng on OK. Kuid igaüks, kes mitmepäevasel pokkerimaratonil osalenud, teab, et füüsiline vorm ei ole pokkeris sugugi tähtsusetu. Kindlasti ei ole see ka esmatähtis (kui ikka natukenegi valid, mis seltskonnas kaarte mängid :o), kuid hea vormiga on märgatavalt lihtsam ka vaim fokuseerituna hoida. Isegi poks ei ole ju puhtalt füüsiline ala - kui vaim lööb värisema, siis kaob ka rusikast jõud ja jalgadest tempo. Mina hääletan mõttespordi poolt ja on siiski meelitav, et Mareki lugu ilmus Spordiuudistes, mitte Kuum rubriigis (ehkki pealkiri - "Eestlane võitis suurturniiril 3 miljonit", viitab pigem vastupidisele. Äkki läks neil lihtsalt sassi :o)

Delfile järgnesid üsna pea Sportnet ja ETV Sport võrguväljaanded - mõnda aega oli tegemist lausa esilehel särava põhiuudisega! Täna hommikul avaldasid uudise ka Postimehe, SLÕ ja Äripäeva võrguväljaanded. Pokker on teinud infoläbimurde - tänud Marek!

Niipalju veel vihjamisi tulevikust - kolmapäeva hommikul, orienteeruvalt kell 7.10, peaks Marek esinema Terevisioonis! Ühendust olevat võtnud ka Kanal 2, kes pidi Marekist tegema portreesaate - kahtlustame küll, et jupi Reporterisse. Kuid kes teab, nähes Mareki värvikat persooni tehakse äkki hoopis saatesari :o)

Igatahes hoidke silmad-kõrvad lahti! Palju põnevat on teoksil pokkerisõpradele!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories