Cryptologic XMAS Leaderboardi võit Eestisse!

Cryptologic XMAS Leaderboardi võit Eestisse! 0001

Cryptologic pokkeritubade võrgustiku XMAS Leaderboardi võitis Pokernewsi oma Imre Leibold. Tegemist oli 60 turniirist koosneva pokkeriliigaga, kus iga etapi parimad said edetabelipunkte. Imre osales 49 turniiril, millest võitis 2, jõudis veel 2 turniiril finaallauda ja 11 korda rahakohale. Võidurõõmule lisaks sai liiga võitja autasuks $15 000 preemia ja võimaluse osaleda 30. detsembril freerollil, kus auhinnaks 3 EPT-paketti. Päris korralik jõuluboonus!

Tegime võitjaga väikse koduse tubase-hubase intervjuu:

PN: Palju õnne, Imre! Kuidas tunne on?

IL: Tänud. On hea tunne küll! Sellised liigavormis pokkeriturniiride seeriad on mulle alati väga meeltmööda olnud, seal tuleb pokkeri sportlik element, nn. sportlik viha kõige paremini välja. Kuigi ühe turniiri võitmine on väga meeldiv, siis mitmest turniirist koosneva võistluse üldvõit on veelgi tugevam elamus ja võidurõõm mitmekordne. Sest ühe turniiri võib hea õnne korral võita peaaegu igaüks, kuid turniiriseeria üldvõit...selleks peab juba päris hea mängija olema Vabandan sellise häbitu enesekiituse eest, las ma natuke naudisklen ja jagan oma rõõmu, tagasihoidlikkusele mõtlemata.

PN: Milles oli edu võti?

IL: Eks ma vist mängisin hästi ja natuke oli õnne ka, sest võidud tulid just rohkem punkte andvatel turniiridel. Ilmselt on vorm hetkel väga hea. Vorm jah - usun, et pokkerimängijad on sama moodi vormis või vormitud nagu suusatajad või misiganes sportlased. Peamiselt on pokkerivorm seotud enesekindluse, keskendumisvõime ja motiveeritusega. Kui tahad väga võita, usud endasse ja suudad jälgida ja tähele panna võimalikult palju lauas toimuvat, siis oled vormis ja heade väljavaadetega edukaks turniirisoorituseks. Minul olid kõik need faktorid hästi paigas - ja tulemus tuli vastav.

PN: Mis edasi? Kas plaanis mõnest pokkeriliigast lähiajal osa võtta?

IL: Kindlasti, kui midagi sarnast toimub, löön meelsasti kaasa. Ma väga loodan, et SunPoker ja teisedki toad/võrgustikud korraliku auhinnafondiga liigapokkerit ka tulevikus pakuvad, sest nagu ennistki mainisin, on osavõtjate jaoks tegemist kõige kaasahaaravama pokkerivormiga. Crypto formaadist tasuks kindlasti õppust võtta, sest pinge püsis üleval päris finishisirgeni. Enne viimast päeva oli reaalne võiduvõimalus veel 7 mängijal ja teoreetiliselt isegi paarikümnel. Ja kuna auhindu anti esimesele 250-le, siis ilmselt oli omajagu rebimist ka tagumistel kohtadel. Väga õnnestunud struktuur igatahes.

PN: Õnnitlused veelkord kogu Pokernews perekonna poolt!

IL: Aitäh!

VEEL LUGUSID

Seotud mängijad

Mida Sa arvad?