Neteller tõmbus tagasi USA turult

Neteller tõmbus tagasi USA turult 0001

Internetipokkerit tabas valus löök, kui suurim virtuaalne maksekeskkond Neteller tõmbus tagasi USA hasartmänguturult internetis. Ameeriklased ei saa enam kasutada Netellerit kandmaks raha netikasiinodesse/pokkeritubadesse või kasiinodest enda Netelleri kontole. Neteller pakub maksevõimalust USA kodanikele ka tulevikus, kuid mitte hasartmänguga seotud saitidele. Neteller on teavitanud, et väljaspool USA-d jätkub tegevus muutusteta.

Teadupärast ei ole Neteller siiani olnud eestlastele kättesaadav. Ehk on halvas siiski ka tükike head ja Neteller hakkab otsima võimalust tegevuse laiendamiseks. Loodetavasti kõlbavad neile nüüd ka pisemad turud ja Eesti mängijatel tekib võimalus Netelleri teenuste kasutamiseks. Kiire rahade liigutamine ühest pokkerikeskkonnast teise on väga mugav ja kasulik peamiselt väikse bankrolliga mängijatele, kellel pole võimalust hoida raha mitmes erinevas pokkeritoas. Pokernewsi toimetuse sõrmed on igatahes ristatud.

Neteller teatas USA-st taganemisest kõigest kaks päeva pärast seda, kui kaks Netelleri asutajat (kes hetkel küll kõigest suuraktsionärid) arreteeriti, süüdistatuna rahapesus interneti vahendusel. Kuigi süüdistusi pole veel ametlikult esitatud, loodetakse tagasitõmbumisega nendest hoopis vabaneda.

19. oktoobril 2006 teatas Neteller, et jätkab USA-s vähemalt 270 päevase seaduse rakendamiseaja vältel. Kuid USA tugeva surve tõttu tõmbuti tagasi juba nüüd. Netelleri sarnaseid "virtuaalseid rahakotte" on teisigi. Küsimus on - kas nad järgivad Netelleri teed?

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?