Pokernews nüüd ka rumeenia keeles

Pokernews nüüd ka rumeenia keeles 0001

Pokernews jätkab oma laienemist eri keeltesse. Eelmine nädal avati Rumeenia Pokernews.

Rumeenia ei oleks küll esimene valik paljude pokkerimängijate keelel, kui neil palutakse nimetada riik mis assotseerub pokkerimänguga. Vaatamata sellele on Rumeenia samavõrd kuuma pokkerieluga nagu paljud teised suuremad Euroopa riigid. PokerNewsil on au tutvustada https://ro.pokernews.com kõigile rumeenia keelt kõnelevatele lugejatele.

Rumeenia Pokernews eestvedaja on Monica Saavedra. Monica seletab vaimustunult: „Ma olen väga põnevil, et näha kuidas selline suurprojekt realiseerub. Loodan, et Rumeenia Poker News jõuab kõigi pokkerit armastavate mängijateni riigis ja köidab ka uusi mängijaid pokkeriareenile. Rumeenlased saavad nüüd ligipääsu kõigile ressurssidele ja vahenditele, alustamaks või jätkamaks nende teekonda pokkerimaailmas. Samuti annab see leht rumeenlastele suurema kindlustunde reeglite osas, mängides nii online kui ka live-pokkerit. Samas pakub Rumeenia Pokernews ka reaalajas uudiseid suurturniiridelt. Tänu pokkeri tohutule laienemisele maailmas on ka Rumeenias käimas oma Romanian Poker Tour, aga osalejate hulk on väga väike. Kuigi Rumeenias pole pokkeritube on mõnes kasiinos laud või kaks kus saab mängida. Sellise limiteeritud kaadriga on raske luua tugevat kogukonda. Seetõttu loodan, et Romanian Pokernews saab olema sädemeks, mis on vajalik viimaks Rumeenia pokkerit rahvusvahelisele tasemele."

Et näha meie asukohta pokernews lehel, liigu hiirega ülesse paremale „ Other language/location" menüüsse.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?