Veel üks selline võit ja me oleme…pankrotis!

Veel üks selline võit ja me oleme…pankrotis! 0001

Aussie Millionsile eelnenud Pokernews mitteametlikul BBQ õhtul jutustas tuntud pokkeriproff Kenna James loo oma pokkerikarjääri suurimast võidust. Nimelt vedas ta koos ühe teise tuntud pokkerimängijaga (võitis sel aastal ära ühe suure sisseostuga turniiri WSOP-l, nime ei soovinud avalikustada) kihla, et osalejad kaotavad kuu ajaga (aeg algas vahetult enne jõule, mis tegi asja veelgi põnevamaks) 10% oma kehakaalust. Kumbki pidi saama kolmandalt osapoolelt 20.000$ eesmärgi saavutamisel ja vastupidisel korral muidugi selle ise välja maksma.

Härra James püsis kenasti graafikus ja 3 päeva enne kella kukkumist oli ihaldatud kaal käes. Küll aga ei suutnud teine kaalujälgija oma lubadust kuidagi pidada ja pakkus ootamatult valja alternatiivvariandi, kus lubas kinni maksta Kenna Partypoker Millions turniiri osalustasu 10.000$ + samavõrra sularaha korvamaks tema jõupingutusi kehakaalu alandamise alal. Vastutasuks pidi ta saama ühe kolmandiku Kenna potentsiaalsest võidusummast - nagu ka kolmas osaleja, kes oleks antud juhul jäänud nulli. Kennal oli küll omal pilet juba varakult omandatud, aga kuna turniiri formaat (limit holdem) talle eriti ei meeldinud ja ta tahtis ka sõbrale jatta võimaluse midagi tagasi saada, nõustus ta pakutud tingimustega.

Nagu arvata oligi läks turniir imehästi ja Kenna saavutas hiilgava teise koha ning sai auhinnarahaks….720.000$ : 3 = 240.000$, mis oli siis kolmandik tegelikust võidusummast... Kui nüüd lisada algsele võidusummale veel juba kattevõidetud 20.000$ saavutatud kehakaalu eest, selgub, et "võistluskaalu" jõudmine läks talle maksma täpselt pool miljonit dollarit!

Nagu näha, ei aina agarust hinnata ja tahtejõuetus võib teinekord lausa rikkaks teha

VEEL LUGUSID

Seotud turniirid

Mida Sa arvad?