Bodog TV nüüd reaalsus

Bodog TV nüüd reaalsus 0001

Bodog Entertainment ja ION Media Networks saavutasid kokkuleppe Bodog TV toodetud saadete ülekandmise osas. Vaatamata käesolevatele probleemidele USA seadusandluses pokkeri kohta, paistab et ameeriklased on endiselt Bodog`i juhtkonna mõtetes. Ameeriklasteni jõuavad saated alates selle aasta 13. veebruarist.

BodogFight: St. Peterburg, erinevate võitluskunstide tõsieluesitlus, saab olema esimene ülekantav programm BodogTV-s pärast uut kokkulepet. BodogVõitlus: USA vs. Venemaa, tasulist saadet, pakutakse ka Ameerika vaatajaile.

Kanal ei sisalda vaatamata sellele üksnes ekstreemsporti ja võitlust. Kantakse üle ka pokkeri show`sid nagu „Calvin Ayre Wild Card Poker II" .

Calvin Ayre, miljardär Bodog Entertainment`i looja:

„Kokkulepe ION Media Network`iga tähistab meie TV toodangus märkimisväärset sammu. Nüüd on Bodog`i närviline maailm kättesaadav suurimale televisiooni auditooriumile, mis meil kunagi on olnud. See uudis on meile väga põnev."

Bodog`i fännid üle maailma ei pea muretsema uute show`de mahamagamise pärast. Bodogfight.com paiskab showvideod ka internetti. Kas BodogTV kantakse üle ka Briti televisioonis, on praegu ebaselge. Vaatamata sellele, arvestades pokkerishow`de populaarsust Euroopas ja Bodog`i lubadusi laieneda Euroopa turule, ei tuleks üllatusena, kui näeksime Bodog`i kaubamärki varsti ka siinsetel ekraanidel.

Ajakirjandusväljaandes UK Pokernewsile teatas Bodog, „ION media Networks liit Bodog`iga on põnev ehitusplokk ION Televisiooni laienemise strateegias." Uut kaubamärki Ameerika vaatajaile tutvustati esmaspäeval, 29. jaanuaril.

Toim: Bodogi pokkerituba pakub 10% piiramatut deposiitboonust kõikidele sissemaksetele. Boonust saab kasutada koheselt rahalaudades või turniiridel mängimiseks.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?