Doyles Room sulges uksed ameerika mängijatele.

Doyles Room sulges uksed ameerika mängijatele. 0001

Internetipokker sai järjekordse löögi esmaspäeva hilisõhtul, kui Doyle Brunson Poker Network, mille hulka kuulub populaarne Doyles Room, sulges uksed ameerika mängijatele.

Kõigile USA IP-aadressidega mängijatele ilmus tarkvarasse sisse logides ekraanile järgmine teade: "Oleme sunnitud kurbusega teatama, et Doyle Brunson pokkeritubade võrgustik on otsustanud lõpetada edasise mängimisvõimaluse pakkumise USA mängijatele. Ameeriklastel ei ole enam võimalik avada raha peale mängimise arvet ega deponeerida raha olemasolevatele mängukontodele. Alates esimesest märtsist 2007 blokeeritakse ameeriklastel ligipääs DoylesRoom.com tarkvarale, jättes avatuks ainult raha väljavõtmise lehekülje."

Mängijatele saadeti laiali meilid huvitava pakkumisega - DoylesRoom andis kõigile ameeriklastele võimaluse kanda arvel olev raha ja mängimisega kogutud boonuspunktid üle teise populaarsesse mängutuppa, Full Tilt Poker`isse.

DoylesRoomi lahkumine tõmbab veelgi rohkem koomale ameeriklaste internetis mängimise võimalusi. Suurematest pokkeritubadest on avatud veel PokerStars, Full Tilt Poker, Bodog, UltimateBet, Absolute Poker ja Poker.com.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?