Päikese promod – eralennukiga Las Vegasesse või võidusõit Monte Carlosse!

Päikese promod – eralennukiga Las Vegasesse või võidusõit Monte Carlosse! 0001

Internetipokkeri suurte eeliste hulka kuulub, et paljud pokkeritoad pakuvad suurepäraseid boonuseid ja promosid lojaalsetele mängijatele. Hetke kuum koht netipokkeri maailmas on SunPoker; nii otsustasimegi pöörata pisut tähelepanu Päikesepokkeri pöörastele pakkumistele. Luksusreis Vegasesse või hoopis EPT finaali Monte Carlos!

Kõigepealt kõige värskem promo, mis on suunatud ainult uutele mängijatele. Kõik veebruaris arve avanud mängijad osalevad Monte Carlo "võidusõidul", kus 10 enim MPP-punkti teeninud mängijat saavad õiguse osaleda ühelauaturniiril, kus auhinnaks €12 000 väärtusega EPT Grand Final Monte Carlo pakett! Pane tähele – turniir on eksklusiivselt veebruaris arve avanud mängijatele!

Lisaks toimub 4. märtsil kõigile veebruarikuu uutele mängijatele $10 000 tasuta turniir. Selleks tuleb koguda veebruaris ainult 100 MPP punkti. Auhinnaraha saavad esimesed 60; võitja saab $2450 dollarit.

Unustada ei maksa ka SunPokeri järgmisi püsiboonuseid:

Iganädalased MPP Freerollid - $2000 auhinnafondiga (sissemaks on 300 MPP-d) ja $4000 auhinnafondiga (sissemaks on 600 MPP-d)

Igakuine $25 000 MPP Freeroll - sissemaks on 10 000 MPP-d, kuid turniirile saab kvalifitseeruda ka 100 MPP või 1000 MPP suuruste ala-satelliitide kaudu.

Igakuine $100 deposiitboonus - deponeeri $100 ja saad $100 boonuse. Aastas teeb see kokku $1200!

Igakuine $50 000 pokkeriliiga - veebruari liiga toimub ajavahemikus 6. - 25. veebruar. Iga päev on kavas 3 edetabelipunkte andvat turniiri. Liiga kaks parimat saavad auhinnaks EPT Monte Carlo paketi; auhindu jagatakse 100-le parimale.

Ja muidugi ei maksa unustada kõigi promode kuningat:

"Üks hull promo" annab ära 100 tasuta WSOP paketti kõige aktiivsematele MPP kogujatele ajavahemikus 1. detsember 2006 - 31. mai 2007. Ja see pole sugugi kõik, sest hullu promo kõige hullemaid mängijaid koheldakse lausa kuningate kombel. Või mis arvad sa järgnevast:

Eralennukiga Vegasesse - Ei taha mõeldagi 10 tunnisest lennust kitsas kammitsevas toolis? "Hullu promo" 5 esimest lendavad koos sõbraga Vegasesse SunPokeri eralennukis! Lisaks saab võitja taskutäiteks $5000; isegi 5. koht saab $2000.

Supermajutus Vegases - Vegas on tuntud väga luksuslike hotellide poolest. Kuid unusta Bellagio või Venetian. Top 5 mängijat elavad Vegases superlahedas ja kõiki mugavusi pakkuvas SunPokeri villas.

6-20 koht võidavad samuti esmaklassilise majutuspaketi, mille kõrval kahvatuvad nii Luxor, Caesars Palace kui Rio. Luksust võib ju lubada, kui see tasuta kätte tuleb!

$50 000 H.O.R.S.E pilet - Kõik, kes promo jooksul koguvad vähemalt 50 000 punkti, saavad õiguse osaleda freerollil, kus auhinnaks pilet tõelisele eliitvõistlusele - $50 000 sissemaksuga WSOP H.O.R.S.E turniirile. Uskumatu võimalus testida enda pokkerioskusi maailma absoluutse pokkeriparemiku vastu!

Pane tähele, kõik 100 parimat võidavad $2000-$15000 WSOP chipsi pluss $500-$5000 taskuraha. 1-20 saavad lisaks tasuta lennud ja luksmajutuse. 21-100 saavad võimaluse võita tasuta hotell ja lennupiletid erifreerollide kaudu. Näiteks 21-30 mängivad omavahel ühelauaturniiri, kus auhinnaks 5 kulusid katvat paketti!

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?