Varssavi EPT päev 2

Varssavi EPT päev 2 0001

284 alustanust jõudis teise päeva vaid 94 mängijat. Ja juba kahe käe järel olid 4 neist välja kukkunud, kõk rootslased. Võistlejaid kukkus järjest välja ning kulus vaid kaks tundi ja juba oligi poolte teise päeva jõudnute jaoks turniir lõppenud.

Kahe tunniga oli mäng jõudnud 40 inimese lähedale ning võis arvata, et mäng muutub rahadesse jõudmise eel kinnisemaks, kuid nii see siiski polnud. Peter Jepsen oli sel ajal tohutu eduga chipleader - tema käes oli üle 10% kõikidest chipsidest. Üks pott, millega ta oluliselt oma chipsihunnikut suurendas algas sellega, kui ta raises buttonilt 45s. Christoffer Ulsrud TT-ga callis suurelt blindilt. Flop oli T62, mõlemad checkisid. Turni 3 andis Peterile rea, Christoffer bettis 6K, Peter raises 16K ning Christoffer lükkas kõik nööbid keskele, Peter muidugi callis ja riverkaart enam midagi ei muutnud...

Kui oli mängitud umbes 10 minutit viimast rahata jäävat meest otsides ("bubble-game") läks norrakas Åge Spets oma väikese nööbikuhjaga all-in AQ-ga ning sai calli 86-lt. Tüüp hittis 6 ning Åge lahkus turniirilt pennigi saamata.

Pärast õhtusöögi pausi sai turniir uue chipleaderi, kui Fredrik Hostup võitis tohutu poti Marius Torbergseni vastu KJ versus 89. Marius üritas Frederiku vastu rünnata, kui Frederik raises kuid Frederik callis ta ära ning teenis üle 250K poti, samal ajal kui keskmine stack oli 150K. Pärast seda ellimineeris Frederik AJ-ga Bertrand "ElkY" Grospellier'i kes oli oma viimased nööbid sisse lükanud 86-ga. Frederiku õnn jätkus aga veelgi, vaid mõni käsi hiljem leidis ta suurel blindil olles oma käest AA, millega oli kerge callida kaks varasematelt positsioonidelt all-ini läinud mängijat. Norralane Henning Granstad lükkas oma nööbid sisse buttonilt raisedes Mikael Westerlund'i esimese positsiooni all-ini. AA pidas vastu, Henning Granstad ja Mikael Westerlundi jaoks oli turniir läbi ning Fredrik juhtis pikalt.

Päeva kõige hullema situatsiooni elas läbi ilmselt rootslane Dennis Bejedal. Järgi oli veel 10 mängijat kahes lauas, kui neljandal kohal olnud Dennis sai kätte AA. Katja Thater'il oli järgi väga vähe nööpe ning ta läks all in QJ-ga. Dennis vaid callis ning samuti callis buttonilt ka Farid Meraghni. Katja - kes arvas, et on showdowni aeg - keeras oma kaardid ümber, kuid tegelikult oli veel kaks meest potis. Katja sai eksimuse eest 10-minutilise mängukeelu ning lahkus lauast. Flop QQ9, mõlemad potti jäänud mängijad checkisid, turn 2 ning siis läks Dennis all-in. Sel hetkel oli tal umbes 480K chipse. Farid callis koheselt ning näitas sama kätt, mis Katja - QJ. Tähtsusetu kaart riveril andis Katjale natuke nööpe juurde ning duubeldas Faridi stacki enam kui 850K chipsile. Noor rootslane aga vangutas veel mõnda aega pead ning ilmselt juurdles oma chipse üle lugedes selle üle, et ehk polnud kuigi mõistlik kogu oma raha tühja side-potti lükata.

Paari minuti pärast lükkas kõrvallauas oma chipsid AK-ga keskele teine Dennis (Plejdrup) ning sai calli AA-ga Patric Martenssonilt. Dennis kukkus turniirilt välja ning järgi jäi 9 mängijat - finaallauas on Varssavis 8 mängijat.

Dennis Bejedal, kes oli tõesti frustreeritud ning short-stack, ootas vaid paar kätt enne kui lükkas oma nööbid keskele ning sai calli nii Faridilt kui Fredrikilt. Mõlemad vastased chekisid lõpuni ning Farid võitis AQ-ga.

Finaallauaga alustatakse homme kl 14 ja seal mängivad:

1: Farid Meraghni 971K

2: Peter Jepsen 498K

3: Marius Skoglund Torbergsen 434K

4: Patric Martensson 305K

5: Fredrik Hostrup 288K

6: Andrew O'Flaherty 168K

7: Katja Thater 105K

8: John Conroy 73K

VEEL LUGUSID

Seotud turniirid

  • Märksõnad: EPT

Mida Sa arvad?