Intervjuu PokerProForAYear I seeria finaali võitja Ilja Smid`iga

Intervjuu PokerProForAYear I seeria finaali võitja Ilja Smid`iga 0001

Meie II seeria finaali lähenedes otsustasime saada kokku I seeria võitja Ilja Smid`iga, et saada pisut rohkem teada esimesest mängijast, kes jõudis PokerProForAYear finaali.

Mängides varjunime BGOOD2me all, võitis Ilja Smid I seeria finaali ja kvalifitseerus esimese mängijana PokerProForAYear finaallauda. Ilja on nüüd teel Grand Prize võidu poole, milleks on üle 50 000 dollarilise väärtusega pakett, mis sisaldab PokerNews`i ja Pacific Poker`i sponsorlust 2008. aasta neljal suuremal pokkeriturniiril. PokerNews vestles Iljaga pärast tema suurt võitu.

PN: Ilja, räägi meie lugejatele pisut iseendast

Ilja: Ma sündisin endises Kasahhi Nõukogude Sotsialistlikus Vabariigis (Kasahstanis) ja mu vanemad on venelased. Lapsepõlves elasin ka kaks aastat Siberis ja seitsme aastasena kolisin Leetu. Kui ma olin 19, läksin Londonisse, kus elasin 8 aastat. Nüüd olen ma abileus oma naise Angelique`ga ja me oleme end sisse seadnud Saksamaal. Meil on maailma ilusaim laps Colin, kes on 1,5 aasta vanune.

PN: Kui kaua oled sa mänginud pokkerit ning miks alustasid?

Ilja: Olen mänginud pokkerit üks aasta ja üks kuud. Ma nägin televisioonist mõnda pokkeriturniiri ja otsustasin ka ise proovida.

PN: Milliseid mänge sa eelistad mängida?

Ilja: Peamiselt mängin ma netis No Limit Texas Holdem sit-n-go`sid ja turniire.

PN: Milline on hetkel sinu suurim pokkerisaavutus?

Ilja: Ma arvan, et saamine PokerProForAYear finaali. Ma olen võitnud ka 2,000 dollarit netis limit turniiril ja jõudnud eelmise aasta jooksul umbes 40 finaallauda.

PN: Kuidas sa end tundsid, kui võitsid I seeria finaali?

Ilja: Tundsin end suurepäraselt! Alustasin finaali halvasti ja olin väikese stackiga kauem kui tunni, kuid siis jõudsin lähedale chip leader`ile, keda uskusin suutvat võita. Kui aus olla, siis ei olnud ma võidust üllatunud. Olin nii palju kordi olnud lähedal mõnel suurel sündmusel kvalifitseerumisele, et teadsin, et see juhtub minuga üsna varsti.

PN: Kuidas sa võitu tähistasid?

Ilja: Oli üsna hiline aeg, kuid tundsin end nii hästi, et ei suutnud vastu panna kiusatusele juua koos oma naise Angelique`ga pudel veini.

PN: Millised on su hobid?

Ilja: Jalgrattasõit, jalgpall – olen suur Arsenali fänn, jooksmine – lõpetasin Londoni Flora Maratoni 2003. aastal ja muidugi pokker.

PN: Oled sa kunagi enne mänginud suurt live pokkeriturniiri?

Ilja: Ei, kuid ma usun, et teen seda lähiajal.

Kui soovid liituda PokerProForAYear`iga ja anda endale võimalus jagada üle 150 000 dollari suurust auhinnaraha, kliki www.pokerproforayear.com ja registreeru!

PokerProForAYear on eksklusiivne kampaania koostöös Pacific Poker`iga, mis on avatud vaid nendele mängijatele, kes on registreerunud Pacific Poker`is PokerNews`i või PokerProForAYear kaudu.

Liitumine on tasuta ja järel on hulganisti auhindu sh WSOP freerollid, EPT ja Aussie Millions, lisaks kõige tähtsam - meie Grand Prize – sponsorlus 2008. aasta neljal suuremal pokkeriturniiril koguväärtusega üle $50,000!

Toim: Kas soovid olla Poker Pro For A Year? Registreeru täna Pacific Poker`is.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?