Ühendatud Kuningriigi Pokkeriklubide Ühendus (UKPCA) teeb valitsusele check-raise`i

Ühendatud Kuningriigi Pokkeriklubide Ühendus (UKPCA) teeb valitsusele check-raise`i 0001

Ühendatud Kuningriigi (ÜK) Pokkeriklubide Ühendus, hiljuti loodud organisatsioon, mis esindab pokkeriklubisid ÜK-s, on palganud endale poliitilise lobbytöölise , kes aitaks sundida valitsust muutma oma mõtteviisi pokkeriklubide litsentseerimise ettepaneku suhtes.

UKPCA teatab, et kaalub seaduslikku sammu valitsuse vastu, üritamaks sundida toda muutma 2005 aasta Hasartmänguseaduse muudatust, mis peaks jõustuma 2007 aasta 1. septembril.

Näitamaks oma tahte tõsidust, on UKPCA palganud professionaalse suhtekorraldusfirma, Citigate Public Affairs, aitamaks pokkeriklubisid nende võitluses näiteks regulaarkasiinodele mõeldud täislitsentsi omamise vastu, mis uue seaduse puhul oleks nõutav.

Citigate Public Affairs`il on klientideks hulgaliselt rahvusvahelisi ettevõtteid, muuhulgas Harrah`s Entertainment Inc – hiiglaslik korporatsioon, mis korraldab WSOP turniire ja ostis hiljuti London Clubs International plc, Rendezvous kasiinoketi omaniku ÜK-s.

UKPCA on moodustatud 13 ÜK juhtiva pokkeriklubi poolt ja on pokkeritööstuse esimene arvestatav ühendus riigis. Liikmete hulgas on Cincinnati`s Glasgow`st, The Full House Reigate`st, The Gutshot Clerkenwell`st ja The Western at Park Royal Londonist.

Ühendus loodi aitamaks pokkerimängijaid ja privaatpokkeriklubisid, kes on vastu 2005 aasta Hasartmänguseaduse tingimustele, aga tunnevad end abituna tegutsedes isolatsioonis. Selle siht on saavutada reguleeritud pokker väljaspool kasiino keskkonda seoses ala tohutule kasvule ja üha enam meelelahutuslikuks muutumisele. Paljud pokkerimängijad ei ole põhimõtteliselt mängurid ja soovivad võistelda turvalises ja reguleeritud keskkonnas, kuhu investeeritud vahendid tulevad klubi liikmetele tagasi meeldiva teeninduse näol. Lisaks ei ole klubikeskkonnas häirivat kiusatust muude kasiinomängude näol.

UKPCA vaatekohalt peaks peale 2005 aasta seaduse jõustumist ja seaduslike pokkeriklubide sulgemist tõusma märgatavalt põrandaaluste mängukohtade arv, kus mäng käib hulga suuremate summade peale ning samuti meelitab ligi nõrgema enesekontrolliga inimesi süvendades nende mängurlusprobleemi veelgi.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?