PokerNews laienes Filipiinidele

PokerNews laienes Filipiinidele 0001

Me jätkame PokerNewsis üleilmse haarde laiendamist ning avasime just oma täiesti uue Filipiini saidi aadressil http://ph.pokernews.com. Pokker muutub Filipiinidel üha populaarsemaks. Meie uus veebileht loodab seda pokkeriplahvatust teenindada.

Mabuhay! Seda sõna peetakse Filipiine esindavaks, kui mitte rahvuslikuks tervitamisviisiks. See slogan on nii turismireklaamidel kui ka maa lennuliinidel - Mabuhay Filipiinid!

PokerNews.com tervitab meie viimast rahvusvahelist veebilehte: "Mabuhay Filipiinide PokerNews!"

„Me lisame uhkusega Filipiinde Pokernewsi oma võõrkeelsete saitide igavesti kasvavasse ritta," märkis PokerNewsi tegevjuht Damon Rasheed ning jätkas: „Aasia on maailmajagu, kus pokkerit ootab märkimisväärne tõus, nii netis kui ka kasiinodes. PokerNewsis jätkame laienemist Aasias ning me juba ootame, mil saame filipiinlastele edastada viimaseid pokkeriuudised nende emakeeles."

Filipiini veebilehe mänedžer Imelda sõnas: „Siin on tegu keelte tõlkimise eripäraga. Enamasti alati on see keelt emakeelena kõnelev isik, kes suudab võõrkeele täpse tõlke kõige paremini emakeelde dešifreerida ja transkribreerida. Olles pokkeri uudiste ja informatsiooni juhtiv veebileht teab PokerNews.com selle kontseptsiooni tähtsust. Mitmekeelsesse tõlgitud PokerNews.com saitide nimekirja on nüüd lisatud uus keel, et varustada Filipiinide kohalikke kliente."

„Tagasivaatavalt – pokker ei pruugi olla kohapeal tuntud kui „pokker", kuid arvestades, et filipiininlased on üks kõige kosmopoliitsemaid Aasia rahvusi, siis orienteeruvad nad selles mängus hästi. Rikkamad mängijad on kliendid kasiinodes, kus mängitakse live pokkerit. Kuid praegusel tehnoloogia innovatsiooni ajastul on online pokkerimängud saanud ülemaailmselt valdavaks ning leidnud nüüd tee ka Filipiinide mängutööstuse südamesse."

Ja nii, arvestades kohaliku isikupäraga palkas PokerNews filipiini keele rääkijad, kes tõlgivad inglise keelse veebilehe kohalikku filipiini keelde nii, et on arvestatud kõrvaltähendusi, idioome ja kõnekujundeid.

Filipiini PokerNews liitub meie perega pikas mitmekeelses veebilehted rivis. Et näha kogu meie eri keeltes veebilehted nimekirja, vaata oma arvutiekraani üles paremasse nurka ja libista hiir üle „Teine keel / asukoht" lingi.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories