Liitu PokerTime`iga ja mängi meie viimasel $12,000 Team PokerNews WSOP freerollil

Liitu PokerTime`iga ja mängi meie viimasel $12,000 Team PokerNews WSOP freerollil 0001

Ei ole enam palju aega jäänud 2007. aasta WSOP põhiturniiri alguseni Las Vegases. Õnneks pakub PokerTime PokerNewsi mängijatele veel viimast fantastilist $12,000 Team PokerNews freerolli, esmaspäeval 18. juunil. PokerTime on online pokkerituba, mis tõmbab iga päev ligi tuhandeid mängijaid. Kombineeritult suurepärase boonuste struktuuri, kampaaniate ja freerollidega pakub PokerTime mängijatele palju väärtuslikku.

Üks õnnelik PokerNewsi mängija saab $12,000 väärt auhinnapaketi, mis sisaldab $10,000 sissemaksuraha 2007. aasta WSOP põhiturniirilr ja 2000 dollarit reisi- ja majutusraha. Võitja liitub ka Team PokerNewsiga, mis annab talle õiguse eksklusiivsele Team PokerNews`i reklaamkaubale ja kutsetele Team PokerNewsi üritustele. See on suurepärane tasu freerolli võitmise eest.

Et osaleda sellel PokerTime`i $12,000 Team PokerNews WSOP freerollil, peavad mängijad laadima PokerTime`i läbi PokerNews`i linkide alla ja registreerima uue mängukonto. Selleks, et kvalifitseeruda $12,000 Team PokerNews WSOP freerollil, tuleb mängijatel pühapäevaks, 17. juuniniks koguda vähemalt 100 PokerTime`i punkti.

Olemasolevad PokerTime mängijad, kes on registreerunud läbi PokerNewsi, on ka õigustatud sel suurepärasel freerollil osalema, kui nad täidavad kõik teised tingimused enne pühapäeva, 17. juunit. See on PokerNewsi lugejate viimane võimalus võita oma tee 2007. aasta WSOP põhiüritusele. Tegutse nüüd ja me võime sind võitlusväljal kohata!

Toimetuse märkus: PokerTime pakub ka 100% esimese deposiidi boonust kuni $200. Registreeru kohe ja naudi suurepärast boonuspakkumist!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories