WSOP päevik (3): reedene kokkuvõte

WSOP päevik (3): reedene kokkuvõte 0001

Tere taas, WSOP huvilised. Viimase kahe päeva jooksul on läbi saanud taaskord kolm turniiri ning selgunud on kolm õnnelikku, kes võivad edaspidi tunda end WSOP kullatud käevõru omanikena ning loomulikult ka varasemast oluliselt rikkamatena. Võtame põhisündmused lühidalt kokku.

* Event 30 - $2,500 No Limit Holdem 6 Handed

Kuna tegemist oli shorthand-turniiriga, siis pääses finaallauda kuus mängijat. Viis nendest olid võrdlemsi tundmatud nimed, üks aga maailma absoluutsesse tippu kuuluv Hoyt Corkins (pildil), kes on varem võitnud nii WSOP bracelet`i kui WPT põhiturniiri ning kelle teenistus live-turniiridelt ületab kolm miljonit dollarit. Corkins jõudis finaallauda chipleaderina ning ei kaotanud seda staatust hetkekski. Võidusummaks oli üle poole miljoni dollari.

Finaallaud ja auhinnaraha:

1. Hoyt Corkins - $515,065

2. Terrence Chan - $287,345

3. William Lin - $196,758

4. Alan Sass - $132,471

5. Kelly Vande-Mheen - $96,431

6. James Pittman - $63,118

* Event 31 - $5,000 Heads Up No Limit Holdem

Mees-mehe vastu mängiti WSOP-l esmakordselt ning turniir tekitas suurt huvi nii pealtvaatajates kui mängijates endis. Kuna alustas 512 mängijat, siis oli selge, et tee tippu ei saa kellegi jaoks kerge olema. Mäng kestis kolm päeva ning igal päeval mängiti kolm heads-up turniiri, mille võitja pääses järgmisele tasemele ning kaotaja langes välja. Pärast esimest päeva oli järel 64 mängijat, kes pääsesid rahadesse ning pärast teist päeva vaid 8. Hoolimata faktist, et turniiri alustas enamus pokkeristaaride koorekihist, me esimese kategooria staare kolmandal päeval ei näinud. Tuntuima nimena jõudis veerandfinaali Toto Leonidas – mees, kes varem võitnud WSOP bracelet`i ning teeninud turniiripokkeris kokku enam kui kaks miljonit dollarit. Finaali pääsesid internetiproff Dan Schreiber ning live-turniiridel ligi pool miljonit dollarit teeninud Mark Muchnik. Seekord mängiti kahe võiduni ning Schreiber sai tiitli võrdlemisi kiiresti, skooriga 2:0. Esimeses mängus sõitis ta vastasest lihtsalt üle ning teises toimus varajane all-in: top paar mastitõmbe vastu (võitis Schreiber top paariga).

Viimase päeva tulemused:

FINALISTID:

1. Dan Schreiber - $425,594

2. Mark Muchnik - $230,300

POOLFINALISTID:

3. Keith Block - $128,968

4. Vanessa Selbst - $128,968

VEERANDFINALISTID:

5. Steve Sarrafzadeh - $46,060

6. Jared Davis - $46,060

7. Shannon Shorr - $46,060

8. Toto Leonidas - $46,060

* Event 32 - $2,000 Seven Card Stud

Mängijate arv paisus arvatus suuremaks ning nii vältas algselt kaheks päevaks planeeritud turniiri kolm päeva. Finaallauda pääsenutest omasid suurimaid nööbikuhjasid kaks pokkeriproffi, kes laiemale üldsusele tutvustamist ei vaja – Jeff Lisandro ja Daniel Negreanu. Nergreanu polnud kahjuks oma parimate päevade tasemel, kuid seda võidunäljasem oli Lisandro. Nimelt oli tal siiani WSOP bracelet puudu, hoolimata sellest, et nädal aega tagasi oli ta sellele taaskord väga lähedal ning sai PL Holdem turniiril teise koha. Seekord oli lõpuks ometi Lisandro päev ning kauaoodatud võit tuli ära.

Finaallaud ja auhinnaraha:

1. Jeffrey Lisandro – $118.426

2. Nick Frangos - $65.902

3. Nesbitt Coburn - $42,643

4. Severin Walser - $28,105

5. Daniel Negreanu - $21,321

6. Greg Pappas - $16,282

7. David Brody - $12,405

8. Farshad Cohen - $8,916

Eestlastest niipalju, et täna öösel (Eesti aja järgi) mängis kindlasti kaasa Marek Kolk ning ta võttis osa $1500 NL Holdem turniirist. Teda jälitas erakordne ebaõnn ning kahel korral tõid vastavalt 2-outer ja 6-outer riverid korraliku bad beadi. Sinna läksid ka chipid ning mäng leidis kiire lõpu. Imre ja Kairit käekäigu kohta mul infot pole, kuna meie reporter neid mängusaalis ei näinud. Ometi pidi Imre sellel turniiril kindlasti osalema ning seega tasub loota, et saame peatselt temapoolseid kommentaare.

Järgmine WSOP kokkuvõte tuleb esmaspäeval ning seniks soovime kõikidele head jaanipäeva. Tehke tuld, grillige vorste, rüübake õlut ning puhake oma pokkerimängu- ja/või töörutiinist!

VEEL LUGUSID

Seotud turniirid

Mida Sa arvad?