WSOP 2007: tasasem väljamaksete struktuur

WSOP 2007: tasasem väljamaksete struktuur 0001

Selle aasta WSOP festivali 55 üritusel on möödunud aastatega võrreldes uus ja tasasem väljamaksete struktuur. See tähendab, et mängijad, kes jõuavad esimeste seas rahadesse, võidavad senisest rohkem, samal ajal kui mängijad, kes jõuavad viimastele tasemetele, võidavad vähem.

Uus väljamaksete süsteem töötati välja, et anda nende sadade mängijate, kes jõuavad väiksest võitu andvatele positsioonidele, saavutustele rohkem rahalist väärtust. Pärast 2006. aasta mängijate kaebusi, kes veetsid lugematu arvu tunde ja päevi mängides väga vähese saavutamiseks, reageerisid WSOP bossid kiiresti ja tasandasid sel aastal väljamaksete struktuuri.

Howard Greenbaum, Harrah`s Entertainmenti regionaalne asepresident ütles: „Me arutasime seda kontseptsiooni koos oma pokkeri tegevusmeeskonna ja WSOP mängijate nõustamise nõukoguga ja leidsime üheskoos, et rikkuse laialijagamine on õige asi, mida teha.

Uued plaanid on loodud selleks, et suurendada nende mängijate auhinnaraha, kes lõpetavad rahades, kuid ei jõua finaallauda. Meie eesmärk on hoida rohkem raha ringluses rohkemate pokkerikogukonna inimeste seas."

Uus struktuur ei muuda rahadesse jõudvate mängijate arvu. See jääb samaks kui 2006. aastal ning baseerub osalejate arvul.

WSOP ametlik veebilehekülg tõi järgmise näite, et selgelt illustreerida uut väljamaksete süsteemi:

2006. aasta põhiüritusel oleks makstud 873-775 koha eest $22,266 makstud $14,605 või $15,51 asemel.

Kohtade 82-73 väärtus oleks $66,010 asemel olnud $126,173.

Esimene koht oleks tasustatud $10,028,715 ulatuses $12 miljoni asemel, samal ajal kui teine koht oleks olnud väärt $5,442,769 võrreldes $6,105,900."

Küsimus on, kui sa võidad sel aastal WSOP, kas sa tunned muutusi?

Tõenäoliselt mitte!

VEEL LUGUSID

Seotud turniirid

Mida Sa arvad?