WSOP päevik (11): kolmapäevane kokkuvõte - Main Event (4.-5. päev)

WSOP päevik (11): kolmapäevane kokkuvõte - Main Event (4.-5. päev) 0001

Meie prognoosile vastavalt ei suurenenud WSOP põhiturniiri mängijate arv ka neljandal päeval. Nüüd on lõplik osalejate arv teada. Turniiril osaleb kokku 6358 mängijat ning auhinnafond on 59,78 miljonit dollarit. Rahadesse tulevad 621 mängijat, kellest 621. koht saab $20.320 ning turniiri võitja 8,5 miljonit dollarit. Siiski kerge tagasiminek võrreldes eelmise aastaga.

Esmaspäeva õhtul olid võistlustules viimase alagrupi mängijad, sealhulgas valitsev maailmameister Jamie Gold ning superässad Phil Hellmuth ning Daniel Negreanu. Esimesed kaks neist kukkusid võrdlemisi kiiresti välja, Negreanu edenes aga päris kenasti. See päev polnud kahjuks õnnelik ka eestlastele, sest meie suurlootus, esmakordselt WSOP-l finaallauda jõudnud Imre Leibold, kukkus samuti välja ning nii on eestlased oma mängimise selleks aastaks Las Vegase ametlikel WSOP turniiridel lõpetanud.

Eile algas teine ring, kus osalesid esimesel ja teisel päeval "ellujäänud". Sellest mängijate hulgast jäid järele 350 osalejat, kes jätkavad neljapäeval. Chipliider on hetkel Jon Moonves, kelle stack on 570.000.

Mõned huvipakkuvad mängijad (vabandan kui esineb vigasid jätkajate osas, sest see info pole veel lõplikult kinnitatud):

TURNIIRILT VÄLJA LANGENUD:

Adam Schonenfeld, Antonio Esfandiari, Amarillo Slim Preston, Andy Bloch, Andrew Black, Annie Duke, Amir Vahedi, Alex Jacob, Barry Greenstein, Brad Garrett, Chip Reese, Clonie Gowen, Cyndy Violette, Daniel Harrington, David Benyamine, David Williams, David Pham, David Sklansky, David "Devilfish" Ulliott, Dewey Tomko, Doyle Brunson, Eric Seidel, Erica Shoenberg, Erik Lynch, Eli Elezra, Evelyn Ng, Freddy Deeb, Gavin Griffin, Greg Raymer, Greg Muller, Hoyt Corkins, Howard Lederer, IMRE LEIBOLD, Isabelle Mercier, Jamie Gold, Jani Sointula, Jeff Madsen, Jeff Lisandro, Jennifer Harman, Jennifer Tilly, John Juanda, Johnny Chan, Joseph Hachem, Josh Arieh, Juha Helppi, Katja Thater, Kathy Liebert, Kristy Gazes, Mark Seif, MAREK KOLK, Martin de Knijff, Mark Vos, Max Pescatori, Marco Traniello, Mel Judah, Men Nguyen, Mike Matusow, Mike Sexton, Michael Mizrachi, Nam Le, Noah Boeken, Patrick Antonius, Paul Wasicka, Paul Sexton, Phil Laak, Phil Ivey, Phil Hellmuth, Ram Vaswani, Robert Williamson III, Sam Farha, Scott Fischman, Scott Clements, Shawn Sheikhan, Shannon Elizabeth, SIIM KASKPEIT, Steve Zolotow, T.J. Cloutier, Teddy Sheringham, Tex Barch, Tim Phan, Thomas Wahlroos, Tom McEvoy, Tom Schneider, Tony G, Tony Ma, Tuan Le ja Vanessa Selbst.

TURNIIRIL JÄTKAVAD:

Allen Cunningham, Alexander Kravtchenko, Barbara Enright, Berry Johnston, Brad Daugherty, Bill Baxter, Bob Stupak, Bobby Baldwin, Carlos Mortensen, Chris Ferguson, Chip Jett, Chris Moneymaker, Chad Brown, Daniel Negreanu, Darrell Dicken, David Plastik, Gus Hansen, Huck Seed, J.C.Tran, Julian Gardner, John Phan, Layne Flack, Melissa Hayden, Mimi Tran, Mihn Ly, Rafi Amit, Rene Angelil, Roland de Wolfe, Robert Varkonyi, Robert Mizrachi, Sam Simon, Scotty Nguyen, Steve Dannenmann ja Ted Forrest.

Täna toimub samuti teine ring, kus osalevad kolmandal ja neljandal päeval ellujäänud. Homme algab juba kolmas ring, kus jätkatakse kõik koos. WSOP lõpuni on jäänud täpselt nädal ning siis on teada ka 2007. aasta pokkeri maailmameister.

VEEL LUGUSID

Seotud turniirid

Mida Sa arvad?