Gus Hansen võitis ühe päevaga internetis miljon dollarit!

Gus Hansen võitis ühe päevaga internetis miljon dollarit! 0001

Veel mõned aastad tagasi võis Gus Hansenit haruharva netipokkeritubades kohata - veelgi harvemini võitmas. Aasta 2007 on toonud muudatuse ning Suur Taanlane on tegemas suurepärast tulemust nii lives, kui ka internetis. Kes ei mäletaks tema naasmist võitjate sekka Aussie Millions suurturniiri esikohaga ning märkimist väärib ka pikaajaline chipliidri positsiooni hoidmine WSOP põhiturniiril.

Kuid aastal 2007 on Hansen tõusnud ka kardetavaks jõuks netipokkeri pulseerivas maailmas. Pärast liitumist Full Tilt Poker`i sponsoreeritud professionaalide tiimiga on Hansen üks regulaarseid Pot Limit Omaha kõrgpanustele mängijaid ning lojaalsed netipokkerifännid on näinud teda tegemas ühte parimat seeriat läbi aegade.

Pisut enne WSOP algust teavitas Gus Hansen enda blogis, et on võitnud Full Tiltis mängides kuu ajaga üle miljoni dollari (pole just paha enamuse mängijate standardite järgi) ning Gus oli üks fännide lemmikobjekte www.highstakesdb.com lehe populaarsusedetabelis. Teadupärast jälgib eelmainitud lehekülg netipokkeri kõrgpanuste mänge ning moodustab tulemustest andmebaasi.

Hiljuti sai Gus hakkama veelgi suurema vägiteoga - nimelt kordas ta WSOP-eelset tulemust, ainult selle vahega, et nüüd võitis ta Full Tilt PLO-laudades miljon dollarit üheainsa päeva jooksul! Andmebaasi koostajate sõnul on see tõenäoliselt suurim summa, mida keegi 24 tunni jooksul internetis võita on suutnud. Suurim pott oli $101 000, kus Gus sai turnil ja riveril J-i, moodustades neliku KaiBuxxe flopanud masti vastu.

Hansen on hetkel Austraalias reklaamimas Australian Poker League sarja ning kommenteerimas World Series of Backgammonit. Selle teksti kirjutamise hetkel raporteeritakse, et Gus on andnud suure hulga võitudest lauas tagasi - praegu on suurepärane hetk jälgida Full Tilt Poker`i-lives, kuidas maailma hullumeelseimal mängijal parasjagu läheb.

VEEL LUGUSID

Seotud mängijad

Mida Sa arvad?