World Cup of Poker - täna toimuvad alagrupiturniiride finaalid

World Cup of Poker - täna toimuvad alagrupiturniiride finaalid 0001

Täna kell 15.00 toimub PokerStarsis World Cup of Poker alagrupiturniiri finaal. Võstlustel osaleb ka Eesti meeskond.

Eesti alagrupp on kivikõva: Rootsi, Norra, Taani, Soome, Island, Läti, Eesti. Põhjamaade pokkeritase on tuntud oma tugevuselt ning eestlastel ei saa kindlasti lihtne olema. Samas ei ole ka meie tiimis miskid papist poisid - meeskonna kapten Madis Ormisson on Baltimaade Olympic Poker Club rankingu selge edetabeliliider; teda toetab tänavuse Baltic Open põiturniiri võitja ning Eesti vaieldamatute tipp-turniirimängijate paremikku kuuluv Henri K. Vähemtuntud liikmed on tiimis "nisuw" ja "c0ldfish" (PokerStarsi kasutajanimed), kuid kindlasti ei ole tegemist nõrkade mängijatega, sest suutsid nad ju ometigi seljatada kaheosalise kvalifikatsiooni käigus sadakond kaasmaalasest tiimipürgijat.

Alagrupiturniiri formaat on järgmine - mängitakse neli turniiri, igast tiimist osaleb ühel turniiril üks mängija. Iga turniiri võitja toob meeskonnale 20 punkti, teine koht 15 punkti, kolmas 11 punkti, neljas 8 punkti, viiees 6 punkti, kuues 4 punkti, seitsmes 3 punkti. Nelja turniiriga parima punktiskoori kogunud meeskond kvalifitseerub finaalturniirile Barcelonas. Võrdse punktiskoori korral nimetab meeskonna kapten mängija, kes osaleb lisaturniiril võrdse punktiskoori kogunud võistkonnnaga.

Finaalturniir toimub 4.-7. septembril Barcelonas. Lisaks aule esindada kodumaad Pokkeri Meeskondlikel Maailmameistrivõistlustel on PokerStars pannud parimatele välja $250 000 suuruse auhinnafondi. Võitjatiim lahkub turniirilt üle miljoni krooni võrra rikkamana (auhinnaraha $100 000).

Eesti meeskonnale saab kaasa elada valides PokerStarsi tarkvaras Events>World Cup>Division Finals>Division Europe I Play-Offs.

Võitle, Eesti, võitle!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories