Bodog kaotas patendivaidluses oma domeeninime

Bodog kaotas patendivaidluses oma domeeninime 0001

Ameerikasõbralik pokkerituba ja spordikihlvedude kontor Bodog.com sattus 28. augustil kaosesse, sest kaotas patendiõiguste rikkumise kohtuasjas oma domeeninime. Dr. Scott Lewis 1st Technology LLC-st esitas Calvin Ayre'i veebilehe vastu hagi ja kui Bodogil ei õnnestunud hagi ümber lükata, rahuldati see kohtuotsusega ning Lewis`e kasuks mõisteti välja 48,6 miljonit dollarit.

Tulemusena eemaldati kõik Bodog.com nimeserverid ja veebilehed muudeti tühjaks. See mitte ainult ei paisanud segi Bodog pokkeriruumi, vaid ka väga populaarse Ameerika Ühendriikide spordikihlvedude kontori tegevuse.

Sündmusel on tohutu mõju Bodog`i kasumile ka Google otsingumootori klikkide ülevaate järgi. Terminid nagu „Online Poker" ja „Sports Betting" annavad Bodog`i esimese viie leitud veebilehe hulgas ja tõid nii veebilehele palju uusi külastajaid. „Jamie Gold" (Bodog`i sponsoreeritud mängija" on ka üks populaarne Google`i otsingutermin, mis tõi saidile palju uusi mängijaid.

Bodog vastas juhtunule kiiresti luues ajutise veebilehe newbodog.com, mis pakub varasemaga peaaegu täpselt samu võimalusi, kui välja arvata mõned tehnilised tõrked. Calvin Ayre tegi newbodog.com veebilehel avalduse:

„Me võitleme selles vaidluses edasi. Oleme kindlad, et me võidame, kuid kuni asi on lahendatud, ei taha ma, et meie lahing segaks Sinu mängu. Nii esitlen ma Sulle newbodog.com veebilehte. Loodame lahendada kõik ajutise lehega esilekerkinud probleemid nii ruttu kui võimalik ja ootame, et peagi on meie originaalsait tagasi."

Pärast mõningaid ühenduseprobleeme 28. augustil on online pokkeriruum taas täiesti tegutsemiskindel. Igaüks, kellel on olemas Bodog mängijakonto, leiab et see töötab nagu peab newbodog.com aadressil.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories