Jagatud kontode skandaal online-pokkeris

Jagatud kontode skandaal online-pokkeris 0001

Mõned aastad tagasi peeti tulist vaidlust interneti pokkeris üheaegselt mitmete kontode kasutamise üle. Tuli avalikuks, et netipokkeri profid Zeejustin (alias Justin Bonomo) ja JJProdigy mängisid mitmetel turniiridel samal ajal kasutades erinevaid mängukontosid ja seepeale keelustati neist enamik.

Nüüd on uus torm hoogu kogumas: netiprofid võtavad üle teiste mängijate kontosid turniiride otsustavates staadiumites. Kõigepealt oli mõned nädalad tagasi uudis, et Dustin Neverwin Woolf`i Pokerstarsi kontod külmutati väidetavalt seetõttu, et ta jagas mõnedes kõrgetes limit mängudes kontosid oma sõpradega.

Samal päeval kerkis üles süüdistus nagu legendaarne pokkeriproff GBMantis oleks mänginud konto Mattisbest all ja tegi Pokerstars`is $109 rebuy ning võitis $40k. Kahtlust äratas see, et Mattisbest on ilmselt GBMantis`e toakaaslane ning sellise summa teenimine äkitselt paistis olevat mitte päris õige.

Ning lõpuks avalikustati augusti lõpus, et mõned 12. augusti Sunday Million`i finaallauast on saanud tagantjärele rohkem raha, sest keegi teine mängija diskvalifitseeriti. Praegu me veel ei tea, kes see mängija oli, kuid ta oli keegi nende hulgast:

1. IG0tDibs

2. downosaur

3. Roberta114

4. roosterfish

5. flyndra

6. EirikS

7. PokerSkill

8. bobbybagpipe

9. barbar31

Kui mitmete kontode omamine on väidetavalt kergesti avastatav, siis teise mängija konto alt mängimine paistab olevat raskemini tuvastatav, kuid siiski seda juhtub. Me ootame, et Pokerstars oleks võimeline kiiresti avastama, kui sama konto jaoks kasutatakse teist IP aadressi.

Igal juhul ilmneb, et online pokker on veel väga kaugel aususest ja loodetavast sellised juhtumid toimivad edasiste kuritarvituste ärahoidjatena, mitte ei anna online petturitele julgust juurde.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories