WCOOP – Event #6, $320 PLO: Võidu napsas 2004. aasta pokkeri maailmameister Greg Raymer

WCOOP – Event #6, $320 PLO: Võidu napsas 2004. aasta pokkeri maailmameister Greg Raymer 0001

Esmaspäeval algas PokerStars mängutoas WCOOP-i kuues osavõistlus, $320 PLO rebuydega. Suure gamblemise järgi lõhnav pokkeriturniir tõmbas ligi 772 mängijat, kelle seas ka mitmed maailmakuulsad pokkerimängijad - peale Greg Raymeri võtsid osa näiteks Daniel Negreanu, Katja Thater, John Duthie ja Humberto Brenes.

Kogu kamba peale tehti eile 1062 rebuyd ning osteti 544 korral add`on, mis andis kombineeritult võidufondiks $713,400 - ligi $50,000 rohkem kui eelmisel aastal.

Kaheksa tunniga jõuti niikaugele, et kõik 90 mängijat, kes veel lauas istusid, olid rahades! Veel kolm tundi ning järgi olid viimased kaks lauda. "Poolfinaali" alguses valitses pisut imelik olukord - nimelt istusid turniiri TOP 6 stacki kõik ühes lauas, nende seas ka "Fossilman". Ilmselgelt kõige lahtisemat mängu näidanud Raymer tõusis peatselt chipliidriks ning hoolimata selles, et mees kaotas vahepeal netiühenduse ligi tunniks, oli ta peatselt mängus tagasi ning näitas jätkuvalt väga edukat mängu.

Finaallaud algas pärast 13-tunnist mängu ning sinna pääsesid lisaks "Fossilman"-ile ka "Oswaldo", "PlayaAAK8", "Rage of Fury", "rutasasha", "MrSmits", "Rsa87", "-db-" ja "O.Mustang". Peatselt jõuti selleni, et neli mängijat oli mängust elimineeritud (kolm neist Raymeri poolt) ning alustati traditsioonilisi läbirääkimisi diili tegemiseks. Hetke chipliider "O.Mustang" polnud ainsana pakutud diiliga rahul ja mäng läks edasi. Kui mängust olid elimineeritud Rutasasha ("Fossilman"-ni poolt) ning "MrSmits" ("O.Mustang"-i poolt), algaski heads-up duell. Esimese viie käega haaras liidriohjad "Fossilman", saavutades umbes 2:1 eduseisu. Ta tegi kaks suurepärast calli, pärast mida hakkas "O.Mustang" isegi kahtlustama, et PokerStarsi tiimi kuuluv Raymer NÄEB tema kaarte.

Otsustav jaotus oli järgmine: "O.Mustang" raises preflop 180,000 ning "Fossilman" callis. Flop tuli: {8-Diamonds}{6-Clubs}{5-Clubs}, "Fossilman" chekis, "O.Mustang" panustas 360.000, "Fossilman" lükkas omakorda poti otsa ning mängijad olidki all in.

"Fossilman": {j-Clubs}{7-Diamonds}{8-Clubs}{5-Diamonds}

"O.Mustang": {a-Clubs}{7-Clubs}{q-Clubs}{6-Spades}

Turn: {3-Spades}

River: {7-Spades}

Greg "Fossilman" Raymer võidab kõrgema kahe paariga oma esimese WCOOP tiitli.

Sukeldume korraks ka lähiajalukku. Endine patendivolinik Greg Raymer tuli 2004. aastal läbi ajaloo teise online-kvalifitseerujana pokkeri maailmameistriks, mängides WSOP põhiturniiri finaallauas, legendaarses Binion`s Horseshoe`s, üle sellised ässad nagu David Williamsi, Josh Arieh` ja Dan Harringtoni (kohad vastavalt teisest neljandani). Võidusummaks oli tollal viis miljonit dollarit. Ameeriklase armastatuim hobi on fossiilide kogumine, tänu millel on tema hüüdnimeks "Fossilman", mida PokerStarsi tiimi esindav Raymer ka onlines mängides kasutab.

Lõpptulemused:

1. FossilMan - $168,362.40

2. O.Mustang - $97,022.40

3. MrSmits - $64,919.40

4. rutasasha — $49,938

5. -db- - $40,663

6. PlayaAAK8 – $32,103

7. Rsa87 - $23,542.20

8. Rage of Fury - $15,694.80

9. Oswaldo - $9,279.20

VEEL LUGUSID

Seotud mängijad

Mida Sa arvad?