Täna algab World Series of Poker Europe

Täna algab World Series of Poker Europe 0001

Selle aasta juunis-juulis toimusid Las Vegases järjekordsed pokkeri maailmameistrivõistlused, mille PokerNews edukalt üle kandis; tuues selle suurürituse ka Eesti mängijateni. Me jätkame seda traditsiooni ning toome lähema kümne päeva jooksul oma lugejateni järgmise tippturniiri!

6. septembril antakse Londonis Empire kasiinos avapauk esmakordselt toimuvale superturniirile WSOP Europe. Korraldajatel on seoses algava turniiriga väga suured plaanid, sest just selles ürituses nähakse tulevast iga-aastast Euroopa pokkeri tippsündmust.

Mängitakse kolm turniiri:

- Kolmepäevane £2.500 H.O.R.S.E. algab 6. septembril ning kõikidele mängijatele antakse 10.000 chippi. Esimese kahe päevaga selekteeritakse need 8 finalisti, kes alustavad 8. septembril mängu WSOP Europe esimesele osaturniiri võidule.

- Selsamal 8. septembril algab £5.000 PL Omaha turniir, mis vältab kaks päeva. Stardistack on taas 10.000 chippi.

- Põhiturniir (buyin £10.000) kestab kokku kuus päeva ning esimene voor algab 10. septembril. Alustatakse kahes alagrupis, mille parimad (planeeritult kuni 350 mängijat) jätkavad alates kolmandast päevast koos. Finaallaud mängitakse kuuendal päeval ning algstack on kõikidel mängijatel analoogselt WSOP põhiturniiriga 20.000 chippi.

Korraldajad on teinud ära suure töö ning meelitanud kohale mitmeid maailmanimesid, keda väga harva (kui üldse) väljspoole Ameerikat pokkerilaudade taga näeb. Staaride paraadi juhatavad sisse Doyle Brunson ja Phil Hellmuth, kuid kohal peaks kõikide eelduste kohal olema ka näiteks Phil Ivey, Eric Seidel, Howard Lederer, Allen Cunningham, Jennifer Harman, Jamie Gold, Eli Elezra ning Gus Hansen.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories