Mees tapeti koduse pokkerimängu ajal

Mees tapeti koduse pokkerimängu ajal 0001

Politseiinfo kohaselt toimus Floridas esmaspäeva õhtul kell 21.30 röövkallaletung, mille käigus murdsid kaks maskides meest majja, kus kaheksa inimest parajast pokkerit mängisid. Maskides mehed vehkisid relvadega ning nõudsid raha. Puhkes vaidlus, mille järel tulistasid mehed mitu lasku mängijate keskele. Üks kuulidest tabas Turnerit, põhjustades talle surmavaid kehavigastusi.

Politsei pole veel kindel, kas Turneri tapmine oli sihilik või mitte. On teada, et ohver elas kuriteopaigast 13 kilomeetri kaugusel Port Orange`s. Majaomanik oli tuntud koduste mänguõhtute korraldaja ning teadaolevalt toimus mäng mitmel õhtul nädalas. Naabrite väitel liikusid pokkerilauas suured rahasummad. WFTV veebilehe ( http://www.wftv.com ) andmetel oli samasse majja murtud sisse mõned kuud tagasi ning röövli(te) saagiks langes tollal umbes $30,000 väärtuses sularaha ning väärisesemeid.

Kuigi mõrva lahendamine on politsei jaoks prioriteet number üks, on ühes selle uurimisega alustatud ka juurdlust, mis peaks sandma vastuse küsimusele: mis mängu ning kui kõrgete panustega seal ikkagi mängiti? Florida osariigis kehtiva seaduse (paragrahv 849, lõige 085) kohaselt "ei ole kuritegu osaleda mängus, kus panused on väikesed (pennides) ning mäng toimub üksteist tundvate inimeste vahel vastavalt eelnevale kokkuleppele". Et mängu loetaks legaalseks, ei tohiks ükski pot või panus ületada kümmet dollarit. Antud juhul on aga alust kahtlustada mängu palju suurematele panustele. Nii peab saatuslikku mängu korraldanud maja omanik tõenäoliselt ka andma politseis vastust võimalikule süüdistusele, mis käsitleb teda, kui illegaalse hasartmängu korraldajat.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories