Phil Ivey esitab endale uue väljakutse

Phil Ivey esitab endale uue väljakutse 0001

Pokkeristaarid esitavad endale sageli väljakutseid ning võtavad ette omapäraseid "projekte". Viimasena taolistest proovis eksmaailmameister Chris Ferguson teha nullist 10,000 dollarit (alustada tuli freerollidelt) ning kuigi mees ei saanud pikka aega õieti vedama, õnnestus tal see projekt kokkuvõttes siiski eduka lõpuni viia.

Tema ideest sai inspiratsiooni mitme WSOP bracelet`i võitja ning maailma üks edukamaid "high-stakes" pokkerimängijaid Phil Ivey. Ta lubas pokkerishow`s The Poker Edge võtta ette sarnase - kuid tegelikult mõneti veelgi raskemana tunudva projekti - teha viiest tuhandest dollarist miljon dollarit (ilma vahepeal pankrotti minekuta).

Ferguson tõdes, et ta läks paaril korral alguses lõhki (kuid kuna ta ka alustas nullist, siis polnud sellel erilist vahet). Ivey seda luksust endale lubada ei saa - ta peab suutma järk-järgult oma raha 200-kordistada. Väidevalt on Ivey analoogset projekti ka kunagi varem $1000 suuruse stardirahaga proovinud, kuid pole seda õieti käima saanud. Siiani pole midagi mainitud ajapiirangute osas.

Ivey on paljude eksprertide arvates maailma parim pokkerimängija. Leidub vähe inimesi, kes kahtleks, et just Ivey on üks parimaid mängijaid selle projekti katsetamiseks. Kuid õhku jääb küsimus - milline on Ivey sisemine motivatsioon ning kuidas läheb ta mängima madalates laudades, kus tal tuleb alustada.

Loodevasti saame sellele küsimusele peatselt vastuse. Tõenäoliselt hakkab Ivey siiski peatselt usinalt madalates laudades mängima ning Sinagi võid seal teda kohata. Ei tea, kui suureks läheb ootejärjekord $2/$4 lauale, kus istub Phil Ivey?

Toim: Soovid Sinagi Ivey vastu mängida? Ava selleks konto Full Tilt mängutoas!

VEEL LUGUSID

Seotud mängijad

Mida Sa arvad?