PokerNews laieneb Ukrainasse

PokerNews laieneb Ukrainasse 0001

PokerNews jätkab ülemaailmset laienemist ning avas just tuliuue ukrainakeelse pokkerilehe. Tegevust alustatakse aadressil https://ua.pokernews.com/ ning tegemist on PokerNews`i arvult 29-da tütarsaidiga.

PokerNews Ukraina lehekülje eesmärk on tuua lugejateni uudised pokkerivallast ning pakkuda ka ukrainlastele suurepärast võimalust parimatest internetipokkeri boonustest osa saada. Kindlasti pöörab PokerNews Ukraina tähelepanu ka kohalikule pokkerile, mängijatele ja kasiinodele ning kajastab suuremaid pokkeriturniire maailmas.

Pokkeri populaarsus on Ukrainas viimastel aastatel hüppeliselt suurenenud; peamiselt tänu internetipokkeri jõulisele pealetungile. Avamaks PokerNews Ukraina lehekülge (või mistahes muukeelset PokerNews lehte), kliki hiirega lehekülje paremas ülalosas asuvale valikule "Teine keel/ asukoht".

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories