Marek Kolgi pokkerinurk: Käsi pokkeri- komandeeringult

Marek Kolgi pokkerinurk: Käsi pokkeri- komandeeringult 0001

Ülesande sisu:Sa osaled freezeout-turniiril (mänguks Texas Holdem NL). Level 100-200. Sul on järel 2000 eest žetoone (keskmine on 2500) ja istud keskpositsioonil, omades käes pocket emandaid.

UTG-lt limbib 4000 stackiga väga hea mängija, kes oskab mängu lugeda vähemasti sama hästi nagu sina. Kohe tema järel veel istub üks väga arg mängija, kes samas on ette näidanud vaid väga häid käsi (temal 1800 chippi), kes samuti limbib. Üks fold ja seejärel limp veel ühelt vanemalt daamilt, kes kunagi ei raise, kuid peale floppi top-paari naljalt maha ei pane(tema stack 3000). Kord on jõudnud sinuni, kuid sa tead, et pärast Sind omavad käiguõigust veel kaks tüüpi, kellest esimene teeb 80% kätest kahe kuni neljakordse tõste alati, kui keegi ei tee seda enne teda. Samas ei re-raise ta üldiselt enne floppi ning foldib soliidsele re-raisele (3000). Seni on peamine action toimunud just tema ja teise gambleri vahel ning ülejäänud on sekkunud vaid pisteliselt. Teine tüüp on olnud samas väga loose, eelnevalt õnneliku käega, kasvatanud oma stacki 10000 peale ning väikese tõste maksab pea alati. Otsuse teeb raskemaks veel see, et oled sõbraga sõlminud last-longeri turniiri sisseostusumma ulatuses. Sõbral on hetkel järgi veel 1300 žetooni ja ta tundub olevat kannatust kaotamas. Rahakohtadeni on veel pikk maa minna.

Küsimus:Kuidas tuleks seda kätt mängida? Ja miks?

VEEL LUGUSID

Seotud mängijad

Mida Sa arvad?