PokerNews käivitas oma kanali PokerTubes

PokerNews käivitas oma kanali PokerTubes 0001

Populaarne pokkerivideode vahendaja PokerTube.com ning maailma juhtivate pokkeriportaalide hulka kuuluv PokerNews sõlmisid lepingu PokerNews videote jagamiseks. Selle järgi käivitab PokerNews PokerTubes päris oma kanali!

Pärast lehekülje käivitamist veebruaris 2007, on PokerTube kasvanud üheks maailma populaarseimaks pokkerivideosid jagavaks keskkonnaks, kust leiab auväärse koguse kõikvõimalikke pokkeriteemalisi klippe alates TV-pokkerist kuni kaarditrikkideni.

"Hämastavalt lühikese ajaga on PokerTube`st saanud suure hulga pokkerifännide sihtpunkt, kes soovivad näha filmitud pokkeri parimaid palasid. Meie videote lisamisega PokerTube keskkonda on kasulik mõlemale poolele ning suurendab kindlasti nende vaatajaskonda. Oleme uhked, et lõime selles keskkonnas esimese pokkeriportaaline päris oma kanali ning suudame PokerTube vaatajatele pakkuda head meelelahutust," märgib John Caldwell, PokerNews.com peatoimetaja.

PokerTube.Com juht Stefan Wittmoss on partnerlusest samal määral vaimustanud. "Me oleme teinud suure sammu muutmaks PokerTube kõige põhilisemaks pokkerivideote leheküljeks maailmas ning oleme väga õnnelikud, et PokerNews meie keskkonnas käivitas oma kanali".

PokerTube.Com on tuntud äärmiselt kasutajasõbraliku portaalina, kus on saadaval ka palju vanu pokkerivideofilme, mis ulatuvad WSOP algusaegadesse (70-te aastate algus).

Soovite siis lõpuks linki? Palun: http://www.pokertube.com/Channels/Default.aspx?ChannelID=4094

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?