Aussie Millionsil rahadesse tulnud mängija rööviti pärast turniiri paljaks

Aussie Millionsil rahadesse tulnud mängija rööviti pärast turniiri paljaks 0001

22-aastase ameeriklase Jason Potteri esimene ülemerereis Aussie Millions põhiturniirile võttis dramaatilise pöörde, kui mees sattus esmaspäeva varahommikul McDonalds`ist naastes teda noaga rünnanud röövli küüsi.

Aussie Millions põhiturniiril sisukat mängu näidanud, lõpptulemusena 31. koha saanud ning $30.000 võitnud Jason Potter sai hamburgerirestoranist naastes Spenceri tänava sillal, Melbourne kesklinnas, Crown kasiino vahetus läheduses, oma ründajalt hoobi kuklasse. Tõenäoliselt oli ründaja Potteril juba mõningat aega silma peal hoidnud. Pärast hoobi andmist sirutas röövel oma käed koheselt Potteri taskutesse, kus noormehel oli...sularaha kogu tema Aussie Millions võiduraha väärtuses - kokku ligi 30.000 dollarit.

Enamus rahast, mille röövel noorelt Oklahoma mehelt saagiks sai, oli USA sajadollaristes ning Austraalia suuremates kupüürides. Austraalia võimud on juba edastanud teadaande pankadele ning valuutavahetuspunktidele, eesmärgiga tuvastada kahtlased isikud, kes üritavad seal vahetada suures koguses sularaha USA dollareid. Politsei tegeleb ka Melbourne kesklinnas paikenud valvekaamerate lindistuste ülevaatmisega, lootuses et rünnak võis jääda filmilindile.

Potter üritas osutada füüsilist vastupanu, kuid loobus selles, nähes ründaja käes nuga. Ta ütles ühele Austraalia ajalehele: "See ei muuda minu elu. Loomulikult on see valus löök, kuid midagi mu elus sellepärast ei muutu. Ma plaanin siia tagasi tulla, sest mul oli siin (turniiril - toim.) tõesti väga lõbus."

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories