Luke Abolins võitis PPFAY finaali, Kairit neljas

Luke Abolins võitis PPFAY finaali, Kairit neljas 0001

See kõik algas 6. jaanuaril 2007 PokerProForAYear esimese seeriaga Pacific Poker mängutoas. Kokku toimus 6 seeriat, 12 suurepärast freerolli ning 50 liigaturniiri. 10 parimat mängijat jõudsid Austraaliasse ning eile mängitigi Melbournes välja finaallaud. Seal võistlesid:

1 - Jo Abolins

2 - Massimo Di Marco

3 - Martin Page

4 - Robert Ritchie

5 - Luke Abolins

6 - Robert Price

7 - Ilja Smid

8 - Kairit Leibold

9 - Andrew Ritchie

10- Carlo Carione

Esimesena langes Massimo Di Marco, kes üritas pärast pooleteisttunnist mängu flopanud alumise paari ja ässaga potti ära võtta, kuid langes flopanud kõrgema paari ohvriks. 20 minutit veel ning mängust oli väljas Robert Ritchie, kelle A-10 kohtas hilisema võitja pocket emandaid.

Kaheksanda koha otsustas coinflip, kus Martin Page pocket kaheksad ei pidanud vastu Ilja Smid`i ässale ja kuningale. Pisut hiljem sai seesama Smid turnil rea, kuid vastane riverdas masti ning ka Kasahstani mängija oli out.

Robert Price langes välja "standardolukorras", kui tema A-J ei suutnud üllatada Carlo Carione ässa ja emandat (preflop all-in).

Siis tuli Kairiti tund. Esimene tähtis coinflip: Kairitil A-K ja Andrew Ritchie käes pocket seitsmed. Õnneks tuli äss maha ja Kairit võitis poti. Varsti lükkas ta enne floppi taas oma nööbid sisse (A-6), saades callitud Carlo Carione poolt - taas pocket seitsmed, mis pidasid seekord ka vastu ja meie esindaja oligi kahjuks väljas.

Jo Abolins lükkas varsti pärast seda all-in kaartidega 10-8 ning Luke Abolins callis ta ära soldat-kaheksaga! Laud ei muutnud midagi, Jo auhinnaks jäi $1000 väärtuses Pacific Poker turniire.

Finaali said niisiis Luke Abolins ja Carlo Carione, kelle stackid olid umbes võrdsed. Kuna blindid olid kõrged (1500/3000), ei tulnud viimast kätt kaua oodata. Piigid ristasid pocket kolmed (Carione) ja K-10 (Abolins). Kuna kümme tuli turnil maha, oli võitja otsustatud. Carione teise koha auhinnaks jäi Aussie Millions 2008 pakett (koos osalemisega põhiturniiril).

Luke Abolins võitis $50.000 maksva pokkeriprofi sponsorlepingu 2008. aastaks. Ta oli ülimalt õnnelik ning suurest võidust isegi kerges šokis. Hetkeks on teada, et tõenäoliselt osaleb ta aastal järgmistel turniiridel: Aussie Millions, WSOP, 888 UK Poker Open (London) ja 888 Canadian Heads-up Challenge - kõikidel mõistagi sponsori rahade eest!

Selle fantastilise paketi andis välja Pacific Poker pokkerituba vaid PokerNews mängijatele, jagades välja $150.000 väärtuses auhindu. Huvitavaid promosid ning freerolle tuleb ka selle aastal + eriline 60% kuni $100 esimese deposiidi boonus vaid PokerNews mängijatele.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories