MANSION sõlmis sponsorlepingu Shannon Elizabethiga

MANSION sõlmis sponsorlepingu Shannon Elizabethiga 0001

MANSION Poker andis ametlikult teada, et sõlmis profimängija Shannon Elizabethiga sponsorlepingu. Shannon on näitlejana tuntud filmist „Kuum pirukas", kuid viimastel aastatel on ta keskendunud pokkerimängule. Elizabeth osales koos MANSION`i ametliku esistaari Marc Goodwin`iga esmaspäevahommikusel pressikonverentsil, kus avalikustati info uue lepingu sõlmimisest.

Elizabethi leping MANSION`iga sisaldas ka sponsorlust 2008. aasta Aussie Millionsi põhiturniiril, kus ta ka avalöögi tegi. Elizabethi, kelle näitlejavaramus on osalemised muuhulgas filmides Scary Movie, American Pie 2, Thir13en Ghosts ja viimases Vegase teemalises filmis Deal and The Grand, on saatnud pokkerimaailmas edu ja ta on üks edukamatest kuulsustest, kes on näitlejaameti kõrval profipokkerimänguga tegelema hakanud.

Elizabethi pokkerisaavutuste hulgas on ka läbimurdeks kujunenud osalemine 2007. aasta NBC National Heads-Up Poker Championship`il, kus ta andis hea etteaste ja jõudis poolfinaali, kust pärastine võitja Paul 'kwickfish' Wasicka ta välja võttis. 125 tuhande dollariline päevateenistus on senini olnud Elizabethi karjääris kopsakaim, kuid möödunud kahe aasta jooksul jõudis ta WSOP-l lausa neli korda rahadesse.

Eeltoodud lepingu sõlmimine on ainult üks mitmest MANSIONi uudisest: MANSION on näiteks ka Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi sponsoriks inglise kõrgliigas.

[I]Toim: Kas Sina juba mängid Mansioni pokkeritoas?

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories