PokerNews Eesti alustab rakeback`i pakkumist!

PokerNews Eesti alustab rakeback`i pakkumist! 0001

Alates käesolevast hetkest alustab EE.PokerNews rakeback pakkumist populaarses Full Tilt pokkeritoas. Pakkumine on standardne 27% (Full Tilt Poker kellegile rohkem lihtsalt ei anna), kuid lisaks rakeback`ile saavad mängijad osa ka Full Tilt esimese deposiidi boonusest (100% kuni $600) ning kõikidest PokerNews hüvedest, mis sisaldavad endas eelkõige võimalust osaleda aastaringselt hulgal PokerNews freerollidel, mille võitjad sõidavad tasuta maailma suurimatele live-pokkeriturniiridele. Ainuüksi 2008. aasta esimesel poolel toimub näiteks kümme WSOP freerolli!

Pakkumine kehtib vaid uutele mängijatele, kes kasutavad teenusepakkuja (aadressil http://www.fulltiltrakeback.com/ee ) linke. Kuid kõikidel nendel mängijatel, kes hetkel juba Full Tilt pokkeritoas mängivad, on samuti oma võimalus - soovitada uusi mängijaid ning saada endale 5% nende poolt makstud reigist.

Need ainulaadsed hüved muudavad meie pakkumise tõenäoliselt kõige atraktiivsemaks pokkeriturul. Vaata lisa aadressilt: http://www.fulltiltrakeback.com/ee

Rakeback on eelkõige professionaalsete pokkerimängijate jaoks mõeldud hüve, sidumaks neid ühe konkreetse pokkeritoaga. Rakeback tähendab vormiliselt seda, et mängijale tagastatakse eelnevalt määratud arveldusperioodi lõppedes mingi osa tema poolt makstud teenustasudest (e. reigist). Rakeback on seda suurem, mida rohkem ning mida kõrgemates laudades mängitakse.

Full Tilt Poker on üks maailma juhtivatest pokkeritubadest, mille reputatsioon on väga kõrge. Igal mängijal avaneb võimalus oma oskusi võrrelda maailma parematega: Full Tilt profitiimis mängivad näiteks Howard Lederer, Phil Ivey, Mike Matusow, Jennifer Harman, Chris Ferguson, John Juanda, Erik Seidel, Allen Cunningham ja Gus Hansen. Full Tilt Poker aksepteerib ka USA mängijaid.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories