WSOP pokkeriakadeemia korraldab laagri edasijõudnutele

WSOP pokkeriakadeemia korraldab laagri edasijõudnutele 0001

WSOP pokkeriakadeemia korraldab sellel aastal esmakordselt pokkerilaagri, mille teemaks on No Limit Hold`emi teooria edasijõudnutele. Laager keskendub haritud mängijatele, kes saavad seminaride, proffidega peetud diskussioonide ja turniiride abil võimaluse parandada oma mängu. Varasemalt WSOP pokkeriakadeemia töös osalenud Sally Boyer on hea näide pokkerilaagri kasulikkusest. Sally võttis eelmisel aastal osa WSOP naisteakadeemiast ja võitis 2007. aasta maailmameistrivõistluste naiste turniiri.

Lisaks teatele, et selle aasta laager keskendub edasijõudnute mänguteooriale, avalikustati ka, et WSOP akadeemia on kokku pannud väga hea juhendajate grupi. Kahepäevase laagri jooksul juhendavad osalejaid Howard Lederer, Annie Duke, Phil Gordon, Paul Wasicka, Andy Bloch, Alex Outhred ja "vihjete" spetsialist Joe Navarro. Need suurnimed annavad mängijatele võimaluse õppida pokkeriteooriat ja strateegiat otse proffidelt.

Laager toimub 18. ja 19. aprillil Las Vegase hotellis Caesars Palace. Osalejate aeg kulub ekspertide rahamängu, turniiride ja heads-up strateegia õppimiseks, lisandub veel edasijõudnute mängumatemaatika. Mõlemad laagripäevad lõppevad spetsiaalse turniiriga osalejatele, mille võitja saab autasuks 10 000 dollarit väärt sissepääsu 2008. aasta WSOP põhiturniirile.

WSOP akadeemia tootja Post Oak Productionsi esindaja Jeff Goldenberg ütles: "Kui oled varasemalt osalenud pokkerilaagris või tegeled tõsiselt mängu õppimisega, siis nüüd on sobiv võimalus jõuda järgmisele tasemele. No Limit Hold`emi edasijõudnute akadeemias maailmaklassi juhendajate käe õppimine all on kindel viis oma mängutaseme kergitamiseks."

Selle aasta WSOP No Limit Hold`emi edasijõudnute akadeemia osalustasu on 1 999 dollarit inimese kohta ja oodata on, et kohad täituvad ruttu. Laager on oma hinda aga kindlasti väärt, sest osalejal on võimalus õppida nii paljude profimängijate juhendamisel ja võita koht WSOP põhiturniiril. Rohkem informatsiooni leiad lehelt WSOPA.com.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories