Avaldati NBC Heads-Up pokkeriturniirile kutsutud mängijate nimekiri

Avaldati NBC Heads-Up pokkeriturniirile kutsutud mängijate nimekiri 0001

Kas teate, mida on ühist Ameerika pesapallilegendil Orel Hershiser`il ning pokkerimängijal Sam Grizzle`l? Nad mõlemad kuuluvad nende 60 mängija hulka, kes on kutsutud osalema ülitugeval NBC Heads-up pokkeriturniiril.

Jaanuari lõpus avaldatud mängijate nimekirjast kohtab valdavalt neid mängijaid, keda peaks teadma iga pokkerihuviline. Tundub, et tulemas on selle aasta üks huvitavaimatest pokkeriturniiridest. Kohal on pea kõik viimased WSOP põhiturniiri võitjad, nende hulgas ka valitsev maailmameister Jerry Yang (puudu on vaid 2001. aasta võitja Carlos Mortensen) ning tuntuimate pokkeriväljaannete 2007. aasta "Aasta mängija" auhinna nominendid - David Pham (CardPlayer), J.C. Tran (All In), Bill Edler (Bluff) ja Tom Schneider (WSOP). Ei puudu ka tõelised legendid: Doyle Brunson, Johhy Chan, Phil Hellmuth, T.J Cloutier; noorema põlvkonna superässad Ivey, Hansen, Negreanu, Cunningham ning NBC on andnud võimaluse ka mitmetele päris noortele mängumeestele, kes on ennast siiani peaasjalikult online-pokkeris tõestanud. Kohal on näiteks 2007. aasta WSOP Heads-Up turniir võitja Daniel 'rekrul' Schreiber, aga ka Brian 'sbrugby' Townsend, Jonathan 'FieryJustice' Little, Scott 'BigRiskky' Clements, ja Tom 'durrrr' Dwan.

NBC on turniirile alati kaasanud ka kuulsusi teistelt elualadelt ning see aasta pole mingi erand. Turniirile on kutsutud tuntud koomikud Brad Garrett ja Jason Alexander, Oscari-nominent Don Cheadle, "High Stakes Poker" legendaarne kommentaator Gabe Kaplan ning kaks näitlejannat, kes on küll ennast ka juba pokkerimängijatena tõestanud: Jennifer Tilly ja Shannon Elizabeth. Ja siis veel eelnevalt mainitud pesapallilegend Orel Hershiser, kes on samuti regulaarne pokkerimängija, mängides Bellagios 30/60 blindidega.

Turniiri buyin on $20,000, mis jätab võitjale pool miljonit dollarit. Osalejate arv on 64, kellest 60 pääsevad mängima kutsetega ning vaid neli läbi spetsiaalsete kvalifikatsiooniturniiride. Üritus algab paaridesse loosimise ning peoga 28. veebruaril. Tõotab tulla äärmiselt huvipakkuv turniir.

Ja nüüd tahate teada lõplikku nimekirja mängijatest, kes said kutse osalemises? Palun, siin nad on (tähestikulises järjekorras):

1. Alexander, Jason

2. Antonius, Patrik

3. Bellande, Jean-Robert

4. Benyamine, David

5. Brown, Chad

6. Brunson, Doyle

7. Brunson, Todd

8. Chan, Johnny

9. Cheadle, Don

10. Clements, Scott

11. Cloutier, T.J.

12. Cunningham, Allen

13. Deeb, Freddy

14. Duke, Annie

15. Dwan, Tom

16. Edler, Bill

17. Elezra, Eli

18. Elizabeth, Shannon

19. Esfandiari, Antonio

20. Farha, Sam

21. Ferguson, Chris

22. Fischman, Scott

23. Forrest, Ted

24. Garrett, Brad

25. Gold, Jamie

26. Gowen, Clonie

27. Greenstein, Barry

28. Grizzle, Sam

29. Hachem, Joe

30. Hansen, Gus

31. Harman, Jennifer

32. Hellmuth, Phil

33. Hershiser, Orel

34. Ivey, Phil

35. Juanda, John

36. Kaplan, Gabe

37. Laak, Phil

38. Lederer, Howard

39. Lindgren, Erick

40. Little, Jonathan

41. Matusow, Mike

42. Mizrachi, Michael

43. Negreanu, Daniel

44. Nguyen, Scotty

45. Pham, David

46. Raymer, Greg

47. Rousso, Vanessa

48. Schneider, Tom

49. Schreiber, Daniel

50. Seed, Huck

51. Seidel, Erik

52. Singer, David

53. Smith, Gavin

54. Tilly, Jennifer

55. Townsend, Brian

56. Tran, J.C.

57. Tran, Kenny

58. Wasicka, Paul

59. Williams, David

60. Yang, Jerry

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories