888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker Premier League Londonis, Tony G juhib

PartyPoker Premier League Londonis, Tony G juhib 0001

2008. aasta PartyPoker Premier liiga algas pühapäeval Londonis. Turniirile on kutsutud osalemad 12 maailmakuulsat pokkerimängijat: tiitlikaitsja Juha Helppi, Dave "The Devilfish" Ulliott, Tony G, Andy Black, Phil Hellmuth, Ian Frazer, Vicky Coren, Roland de Wolfe, Eddy Scharf, Annie Duke, Marcel Luske ja Alex Kravchenko. Turniiriformaat on selline, et alguses mängitakse omavahel valik shorthand turniire (kuus inimest lauas; igal päeval toimub kaks turniiri, et kõik saaksid mängida), mille üldarvestuse parimad neli kindlustavad endale kohe finaallauas. Punkte jagatakse shorthand-turniiridel järgmiselt: esimene koht saab üheksa, teine viis, kolmas kolm, neljas kaks ja viies ühe punkti (kuues koht punkte ei saa). Algselt väljajäänud mängijad selgitavad ülejäänud kaks finalisti omavaheliste heads-up turniiridega. Auhinnafond on miljon dollarit ning mänguks Texas Holdem NL.

Esimesel päeval mängisid esimesel lauas Helppi, Ulliott, Hellmuth, Luske, Duke ja Tony G ning teises Black, De Wolfe, Kravchenko, Scharf, Coren ja Frazer. Võidu võtsid Tony G ja Roland De Wolfe (vastavalt Duke ja Kravchenko ees).

Tony G oli edukas ka teisel päeval, alistades teisel turniiril Alex Kravchenko, Phil Hellmuth`i, Eddy Scharf`i, Dave Ulliott`i ja Annie Duke. Teisel lauas mängisid Vicky Coren, Andy Black, Marcel Luske, Roland de Wolfe, Ian Frazer ja Juha Helppi, kellest võitjaks tuli Black.

Kolmas päev - esimeses lauas Phil Hellmuth, Roland de Wolfe, Andy Black, Eddy Scharf, Ian Frazer, Juha Helppi ning teises Dave Ulliott, Tony G, Annie Duke, Marcel Luske, Vicky Coren, Alex Kravchenko. Võitjad vastavalt Andy Black ja Annie Duke.

Seis pärast kolmandat päeva -

Nimi: punktid/mängitud turniirid

Tony G: 19/3

Andy Black: 18/3

Annie Duke: 15/3

Eddy Scharf: 13/3

-------------------------------

Alex Kravchenko: 13/3

Roland de Wolfe: 11/3

Vicky Coren: 8/3

Marcel Luske: 6/3

-------------------------------

Ian Frazer: 6/3

Phil Hellmuth: 5/3

Dave Ulliott: 4/3

Juha Helppi: 2/3

PokerNews kannab üle kõik mängitud käed oma live-reportaažis, mille leiab aadressilt:

https://www.pokernews.com/live-reporting/partypoker-premier-league-2008/main-event /

Mida Sa arvad?