Prop panuste meister - Amarillo Slim Preston (vol. 2)

Prop panuste meister - Amarillo Slim Preston (vol. 2) 0001

Ühest artiklist lihtsalt ei piisanud kõigi aegade kuulsama prop panuste meistri jaoks. Amarillo Slim`i lugudega võiks sisustada veebilehe lausa terve aasta jooksul. Soovitan kõigile osta ta autobiograafia, kuid seni tutvuge järgnevate klassikaliste Slim`i lugudega.

Slim teeviida vastu

Slim veetis pokkerimängudele sõites maanteel palju aega. Ühel õhtul eraldus ta sõprade seltskonnast, sõitis miilide kaugusele motellist ja kaevas üles teeviida, mis juhatas järgmise küla juurde. Ta sõidutas 10 miili sildi 5 miili edasi ja torkas seal maasse.

Järgmisel hommikul sõitis ta koos sõpradega just selle küla poole ja kui nad olid lähenemas Slimi paigutatud teeviidani, osutas Slim sildile öeldes "See küla on kümne minuti kaugusel…vean kihla, et suudan sinna viie minutiga jõuda."

Slim Bobby Riggs`i vastu

Slimi suur soov oli näidata meistrit luuserina ja järgnev on selle täiuslik näide. Slim kutsus endise Wimbledoni meistri Bobby Riggsi kõrgete panustega lauatennise mängule. Ainus tingimus oli, et Slim võis valida, mida mehed reketina kasutavad. Ebatavaline nõudmine, kuid Riggs võttis selle vastu.

Slim oli veetnud mitu kuud praepanniga lauatennist mängides. Kui hea Riggs tennises ka ei olnud, ta ei suutnud piisavalt uue mänguriistaga adapteeruda, et astuda vastu sellisele praepanni fännile nagu Amarillo Slim.

Slim lauatennise meistri vastu

Loomulikult sai lugu Amarillo Slimist ja praepannidest legendiks ja Slim otsustas seda enda eelisena ära kasutada. Pärast seda sai ta pidevalt pakkumisi kõrge panusega lauatennise matšideks. Kavala rebasena teadis Slim, et inimesed on harjutanud praepanniga tennisemängu lootuses, et Slimist saab iseenda triki ohver.

Slim ootas, kuni huvi oli kasvanud nii suureks, et panused olid tõusnud sadade tuhandete dollariteni. Ta võttis vastu kihlveo grupilt, kes väitis, et nende valitud mees võidab lauatennises Slimi, kellel on taas mänguvahendi valimise õigus. Vastased esitlesid mängijana Korea lauatennise meistrit (kes oli kuus kuud harjutanud praepanniga mängimist ja oleks kindlasti Slimi võitnud).

Kuid kahe praepanni asemel tõi Slim lagedale tühjad coca pudelid, löögiks pidi kasutama pudeli kitsamat otsa. Lauatennise meister oli harjutanud reketiga, millel oli tohutu suur löögiala ja nüüd sundis Slim teda mängima kõige väiksema võimaliku löögiriistaga. Slim tüüris võiduni, sest loomulikult oli ta kuid harjutanud lauatennise mängimist limonaadipudeliga.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories