Varssavi EPT võitis sakslane Michael Schulze

Varssavi EPT võitis sakslane Michael Schulze 0001

Poolamaa pealinnas toimunud EPT-l osales tavapärasest vähem pokkeristaare, kuna samal ajal toimusid nii WSOP Circuit Atlantic City ja Viini pokkerifestival. Õnneks ei pidanud mitmed ässad paljuks just Varssavis mängida ning nii olid 359 osalenu hulgas näiteks Greg Raymer, Andy Black, Dario Minieri, Katja Thater, Mel Judah, Jari Sointula, Thomas Wahlroos, Sorel Mizzi, Dave Colclouh, Julian Thew ja Liz Lieu.

Esimesel kahel päeval mängiti eraldi kahes alagrupis. Esimeses alagrupis osales eestlane Marek Kolk, kellel kogunes hulganisti bad beate (suurem osa stackist läks otsustavas preflop all-inis A-K vs 10-7, kus vastane sai masti). Teisel päeval olid võistlustules Janar Kiivramees ja meie foorumis hästi tuntud "Privador", kes aga samuti ei suutnud kahjuks esimest päeva üle elada.

Jätkama pääses esimeset alagrupis 72 ja teisest 52 mängijat ning kolmandal päeval jätkati juba üheskoos. Selle mängupäeva viimastel tundidel lõhkes mull (rahadeni jõudis 32 mängijat) ning mängu lõppedes jäi sõelale veel 26 mängijat.

Neljas päev selekteeris viimased üheksa mängijat, kes pääsesid finaallauda. Võimsat chipliidi omas sakslane Michael Schulze, kes koos teisel kohal paikneva Ricardo Sousaga omasid umbes 53% kõikidest mängus olevatest nööpidest.

Finaalis läks kõik kahe chipliidri plaanide kohaselt. Pisut enne südaööd saadi lahti Mathias Vibergist ning algas heads-up võitlus EPT võidu nimel (stackid umbes võrdsed). Viimases käes kohtusid omavahel Schulze A-6 ja Sousa pocket seitsmed. Lauas avati {5-Hearts}{2-Clubs}{4-Diamonds}{a-Clubs}{2-Diamonds}, mis andsid võidu sakslasele.

Lõpptulemused ja auhinnaraha:

1. $946,269 Michael Schulze

2. $536,276 Ricardo "Rico Suave" Sousa

3. $315,375 Mathias Viberg

4. $236,586 Mehdi Ouakhir

5. $192,423 Christian Öman

6. $151,467 Juan Maceiras

7. $119,911 Niclas Svensson

8. $88,356 Trond Eidsvig

9. $53,657 Daniel Woolson

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories