888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP-C eelturniiri chipliider diskvalifitseeriti halva käitumise tõttu

WSOP-C eelturniiri chipliider diskvalifitseeriti halva käitumise tõttu 0001

Ei ole ebatavaline, et mängija eemaldatakse finaallauast, kuid olla finaallauast eemaldatud halva käitumise pärast, ei ole siiski tavaline. Ja just nii toimus esimesel turniiril WSOP eelturniiride reas Caesaris, Atlantic Citys. WSOP meediadirektor Nolan Dalla nimetas "kummalisemaks ja imelikumaks momendiks turniiri ajaloos" sündmust, kus liidripositsiooni hoidev Lesley S. Thornburg eemaldati sõnakuulmatu käitumise eest ja ta pidi lõpetama viienda kohaga.

Lärmakale Thornburgile oli juba eelmistel mängupäevadel antud kaks hoiatust ebasportliku käitumise pärast. Thornburgi nööbikuhi oli finaallauda alustades teisena suur ja ta hakkas mängima tunde kestva tagakiusava ja valjusid kommentaare pilduva taktikaga. Thornburgil õnnestus saada arvestatava edumaaga liidripositsioon, kui tema A-7 osutus paremaks kui A-Q ning kui ta pocket neljad võitsid teise mängija pocket seitsmeid. Thornburgile anti finaallauas mitmeid hoiatusi, peamiselt seoses tema ilmse vastumeelsusega oma žetoone korrastada ja kalduvusega juhuslikult ning hoolimatult žetoone potti loopida. Turniiridirektor ei suutnud hoiatustega Thornburgi käitumist mõjutada ning otsustas ta viimaks diskvalifitseerida, eemaldades Thornburgi žetoonid mängust. Thornburgi diskvalifitseerimine asetas ta viiendale kohale. Kõnealuse turniiri ($300 NL Holdem) - võitis 76-aastane Frank Panetta.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?