WSOP-C eelturniiri chipliider diskvalifitseeriti halva käitumise tõttu

WSOP-C eelturniiri chipliider diskvalifitseeriti halva käitumise tõttu 0001

Ei ole ebatavaline, et mängija eemaldatakse finaallauast, kuid olla finaallauast eemaldatud halva käitumise pärast, ei ole siiski tavaline. Ja just nii toimus esimesel turniiril WSOP eelturniiride reas Caesaris, Atlantic Citys. WSOP meediadirektor Nolan Dalla nimetas "kummalisemaks ja imelikumaks momendiks turniiri ajaloos" sündmust, kus liidripositsiooni hoidev Lesley S. Thornburg eemaldati sõnakuulmatu käitumise eest ja ta pidi lõpetama viienda kohaga.

Lärmakale Thornburgile oli juba eelmistel mängupäevadel antud kaks hoiatust ebasportliku käitumise pärast. Thornburgi nööbikuhi oli finaallauda alustades teisena suur ja ta hakkas mängima tunde kestva tagakiusava ja valjusid kommentaare pilduva taktikaga. Thornburgil õnnestus saada arvestatava edumaaga liidripositsioon, kui tema A-7 osutus paremaks kui A-Q ning kui ta pocket neljad võitsid teise mängija pocket seitsmeid. Thornburgile anti finaallauas mitmeid hoiatusi, peamiselt seoses tema ilmse vastumeelsusega oma žetoone korrastada ja kalduvusega juhuslikult ning hoolimatult žetoone potti loopida. Turniiridirektor ei suutnud hoiatustega Thornburgi käitumist mõjutada ning otsustas ta viimaks diskvalifitseerida, eemaldades Thornburgi žetoonid mängust. Thornburgi diskvalifitseerimine asetas ta viiendale kohale. Kõnealuse turniiri ($300 NL Holdem) - võitis 76-aastane Frank Panetta.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories