888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Harrah`st saab Caesars Entertainment

Harrah`st saab Caesars Entertainment 0001

WSOP autoriõiguste omanik Harrah's Entertainment andis teada, et ettevõtte nõukogu on otsustanud muuta kompanii nime ning uueks ärinimeks saab Caesars Entertainment Corporation. Firma tegevjuht Gary Loveman ütles, et uue nime kasutuselevõtt tagab ettevõtte kõrgema maine ning aitab kaasata strateegilisi äripartnereid laiendamaks ettevõtte võimalusi. Samuti kajastab nimemuutus ettevõtte arengut täisteenindusega meelelahutusettevõtteks, et pakkuda külastajatele võimalikult suurt mängumugavust.

Kompanii jätkab nime Harrah's kasutamist kasiino esindusbrändina, kuid Caesars'i rahvusvaheliselt tuntud nimi ja seos meelelahutuse, toitlustuse ja kaubandusega esindavad ettevõtet tulevikus paremini. Harrah's sai Caesars'i tootenime 2005. aastal tänu liitumisele.

Sellenädalases pressiteates taaskinnitas Harrah's oma ühtseid kohustusi töötajate, klientide ja erinevate kogukondade ees. Loveman väitis, et nende töötajad jäävad avatuks uuendustele ja silmapaistvale klienditeenindusele, mis on tuntud ettevõtte kvaliteedimärgina, aastakümneteks. Antud kaubamärgi kasutuselevõtt võib aga avada tulevikus uusi ja põnevaid võimalusi.

Hiljuti avalikustas Harrah's nelja uue juhatuse liikme nimed, kelleks on praegune Harrah's Entertainment`i asepresident Charles Atwood, endine Walmart.com`i tegevjuht Jeanne Jackson, Williams Capital Group'i tegevjuht Christopher Williams ning endine Pittsburgh Steelers'i ääreründaja Lynn Swann.

On teadmata, kas firma nimemuutus, mis samuti on ametliku kinnitamiseni lahtine, jõustub enne 30. mail algavat WSOP-d.

Mida Sa arvad?