PokerNews käivitab Euroopa saidi ja korraldab freerolli kõikidele uue foorumi liikmetele!

PokerNews käivitab Euroopa saidi ja korraldab freerolli kõikidele uue foorumi liikmetele! 0001

Mõned aastad tagasi märkas PokerStarsi tiimiliige Noah Boeken, et pokker oli hakanud Hollandis tuure peale võtma. Inimesed ilmusid massidena kasiinodesse, et panna end nimekirja ja mängida pokkerit rohkem kui kunagi varem. Kõik need inimesed tahtsid pokkeri kohta teada kõike, mis vähegi võimalik, ent midagi oli puudu. See puudujääv puzzletükk oligi vahend, mis oleks võimaldanud kõiki mängijaid ühe mütsi alla tuua. Järgnevalt tegeleski Noah NL.PokerNews.com'is selle nii väga vajatud vahendi ülesehitamisega. Noah oli koos oma hea sõbra Jordy Veenboer'iga pannud aluse uskumatule edule. Foorumil oli tuhandeid liikmeid ning PokerNewsi logo on Hollandis hästi tuntud ikoon.

Uueks sihiks on tuua see EU.pokernews.com'i käivitamisega kõikide Euroopa inimesteni. Euroopa PokerNews saab parimaks pokkeriuudiste ja pokkerialase informatsiooni allikaks online pokkeri maailmas. Me varustame lugejaid kogu vajaliku infoga populaarsete online pokkeritubade kohta, üksikasjalike ülevaadetega saitidest ning alaliste meeldetuletustega freerollidest ja teistest väärtuslikest turniiridest, et kõik oleks hõlpsalt leitav. Me kavatseme üles panna Euroopa mängijad koos sündmustega, kus nad osalevad, ning kõik käimasolevad freerollid ja liigad.

Kogu informatsioon Euroopa ja maailma live sündmuste ja uudiste kohta tuuakse lugejateni iga päev. Samuti avaldame me strateegiaartikleid algajatele, proffidele ja kõikidele vahepealsetele. Me teeme hetkel suuri jõupingutusi leidmaks kvaliteetset materjali kõikide tasandite mängijate arengu tagamiseks.

Me julgustame absoluutselt igaüht meie uue foorumiga liituma. Foorumi moderaatoriteks on pokkeritööstuse kogenud tegijad ning me oleme õnnelikud, kui saame kellega iganes arutleda mistahes teemal. Kuni foorum on praktiliselt tühi, on hea aeg saada tuumikliikmeks ja saavutada erilist respekti. Me tahame tõepoolest EL jaoks üles ehitada ühtse foorumi, nii me kutsumegi teid üles meiega ühinema.

Kes iganes järgnevate päevade jooksul foorumisse midagi postitab, saab pääsme spetsiaalsele $500 freerollile, mis toimub PÜHAPÄEVAL PokerStars'is! Teisi tingimusi pole, lihtsalt tee postitus rubriigis http://eu.pokernews.com/poker-forum/topic2642/ ennast tutvustades ning me saadame Sulle teate täpsematest üksikasjadest, kuidas end sellele turniirile registreerida. Tee algus EL-i community's, ning osale täiesti tasuta turniiril, et võita pisut raha!

Kuna meil on kõik eelmainitu, tervitame teid nüüd, fantastilised PokerNews'i lugejad, ühinemas Euroopa pokkerifoorumiga aadressil http://eu.pokernews.com/

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories