PokerStars käivitab PokerStars.tv

PokerStars käivitab PokerStars.tv 0001

PokerStars käivitas uue videosaidi pokkeri live-sündmuste ja kõrgekvaliteedilise pokkeriteemalise filmimaterjali ainulaadse kogu tarvis. Käesoleval hetkel veel beetatestifaasis (tootekontrolli teine aste – toim.) olev sait PokerStars.tv sisaldab muuhulgas ka suurel hulgal parajasti Starsi poolt sponsoreeritavaid sündmusi ning viimaseid juhtumisi üha pikenevast Team PokerStars'i mängijate nimekirjast.

See lehekülg sisaldab Daniel Negreanu poolt sisseräägitud videoõpetust, mis annab ülevaate sellest, kuidas veebileht on üles ehitatud ja kuidas liikmed materjalile ligi pääsevad ning seda kasutada saavad. Näiteks leiab lehekülje ülaosas "Channels'i" alt põhisündmused nagu European Poker Tour, eraldi kanalid igale Team PokerStars'i professionaalile, mille all on livemängu videod, õpetlikud kommentaarid, intervjuud ning lavatagused pilguheidud igale mängijale. Need kuuluvad ka mitmesse muusse kategooriasse, nagu "Online Action", "Sweat the Hand" ja "Fun Stuff".

See lehekülg, mis on ilmselt mõeldud Starsi-teemalise versioonina taolisest online videoteegist nagu seda on Youtube, sisaldas juba beetatesti alguses üle 500 video. Hetkel on need kättesaadavad vaid inglise keeles, ehkki PokerStars on üldsust teavitanud oma kavatsustest tuua videokogu kasutajateni samas mahus ka teistes keeltes. Ka on saidil vastavad andmebaasifiltrid, mis võimaldavad lihtsalt ja vaevata videosid mängija, sündmuse, käe tüübi või paljude muude teemade kaupa sorteerida. PokerStars.tv registreeritud kasutajatel on võimalik meilida kas videolinke teistele mängijatele või sisestada antud video kood teistel veebisaitidel. Samuti saavad registreeritud kasutajad personaliseerida oma lemmikuid, luues isikliku "videokanali" ning valides sinna oma eelistusi.

Lisaks on veebilehel nähtavad alternatiivotseülekanded European Poker Tour Monte Carlo Grand Final'ist, beetasaidil pakutakse otseülekandeid kuues keeles – inglise, saksa, hollandi, prantsuse, itaalia ja hispaania keeles.

Toimetuse märkus: liitudes PokerStarsiga läbi meie linkide saad $25 lisaboonust ning võimaluse osaleda suurepärastel freerollidel!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories