Rakeback FullTilt pokkeritoas koos boonuse, rohkete freerollide ja tasuta pokkeriraamatuga!

Rakeback FullTilt pokkeritoas koos boonuse, rohkete freerollide ja tasuta pokkeriraamatuga! 0001

Eestikeelne rakebackile orienteeritud portaal http://www.fulltiltrakeback.com/ee alustas tegevust jaanuari alguses ning on muutunud lühikese ajaga väga populaarseks. Seda tõenäoliselt põhjusel, et me anname kõikidele liitujatele rohkelt lisahüvesid, muutes mängimise Full Tilt pokkeritoas nauditavaks ning kasumlikuks.

http://www.fulltiltrakeback.com/ee ühendab endas nii tipptasemel rakeback-saidi kui rohkete lisahüvedega boonusportaali, mis tagab igale uuele mängijale hulgaliselt erinevaid hüvesid:

- 27% rakeback;

- võimalus 5% rakebackiks sõbra soovitamise eest;

- deposiitboonus 100% kuni $600;

- õiguse osaleda kõikidel PokerNews freerollidel;

- õiguse osaleda kõikidel PokerNews Eesti promoturniiridel;

- tasuta "FullTiltPoker: Tournament Strategy Guide"

PokerNews freerollid toimuvad Full Tilt Poker mängutoas aastaringselt ning pakette suurturniiridele jagatakse seal lausa massiliselt. Nimekirja tipus on WSOP ja PokerNews Cup Austria (mõlemad aastas kümme kohta) ning PokerNews Cup Australia (9 kohta), kuid me oleme saatnud viimaste kuude jooksul oma mängijaid ka näiteks Lõuna-Aafrika Vabariiki ning Aussie Millions superturniirile. Seda on rohkem, kui mistahes teisel pokkeriportaalil maailmas! Ning kunagi pole tegemist ühekordse promoga, kuna PokerNews mängijad saavad kõikidel Full Tilt pokkeritoas toimuvatel PokerNews freerollil osaleda sisuliselt elu lõpuni. Need freerollid on eestlastele olnud läbi aegade võrdlemisi edukad, sest läbi nende maailma suurturniiridele pääsenud eestlasi võib kokku lugeda juba kahe käe sõrmedel. Ning alles mõned päevad tagasi sai suure teaga hakkama fulltiltrakeback.com/ee mängija kasutajanimega "runnu", kes sõidab juuli Las Vegasesse mängima pokkeri maailmameistrivõistluste põhiturniiril, kus on paremal juhul võimalik võita miljoneid dollareid!

Lisaks suurepärastele auhindadele, mida on võimalik freerollidelt võita, anname me turniiripokkeri õpiku "FullTiltPoker: Tournament Strategy Guide" igale mängijatele, kes osaleb kasvõi ühel Full Tilt Poker mängutoas toimuval PokerNews WSOP freerollil!

Full Tilt Poker on üks maailma juhtivatest pokkeritubadest, mille reputatsioon on väga kõrge. Pokkeritoa tarkvara on väga heal tasemel ning arveldamine lihtne. Igal mängijal avaneb võimalus oma oskusi võrrelda maailma parematega, kuna Full Tilt profitiimis mängivad näiteks Howard Lederer, Phil Ivey, Mike Matusow, Jennifer Harman, Chris Ferguson, John Juanda, Erik Seidel, Allen Cunningham ja Gus Hansen. Full Tilt Poker aksepteerib ka USA mängijaid. Me ootame Sind mängima ning teatame uhkelt, et parima pakkumise saad Sa läbi http://www.fulltiltrakeback.com/ee liitudes!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories