Full Tilt Poker korraldab $25.000 sisseostuga heads-up turniiri

Full Tilt Poker korraldab $25.000 sisseostuga heads-up turniiri 0001

Maailma juhtivate pokkeritubade hulka kuuluv Full Tilt Poker teatab läbi ajaloo kalleima sisseostuga heads-up turniiri korraldamisest internetis, millel osalemise eest tuleb lauale laduda pisut üle veerand miljoni krooni! See on unikaalne võimalus suurt bankrolli omavatel mängijatel ennast tippkonkurentsis tõestada. Full Tilt pokkeritoa $25K Heads-Up World Championship turniir toimub 24 ja 25. mail, pisut vähem kui kahe nädala pärast.

Turniiri hostiks on maailmas enimhinnatud heads-up pokkerimängija, pokkeri eksmaailmameister ja Full Tilt Poker liige Chris Ferguson. Turniiril osalemisest on teatanud ka mitmed teised Full Tilt Poker pokkeritoa staarid: Phil Ivey, Howard Lederer ja Jennifer Harman. Tähtsamad käed lindistatakse ning turniirijärgsed kommentaarid antakse Phil Gordoni ja Ali Nejad`i poolt. Turniir saab avalöögi 24. mail kell 22.00 Eesti aja järgi (kellaaega tasub igaks juhuks kontrollida).

Nende huviliste jaoks, kes on küll tugevad pokkerihaid, kuid kelle jaoks on 25.000 dollarit pisut liiast, korraldab Full Tilt Poker valiku satelliitturniire turniirile eelnevate päevade jooksul. Turniiril saab osaleda maksimaalselt 64 mängijat ning kehtib põhimõte, mille kohaselt on mängu saamise tõenäosus seda suurem mida varem mängija registreerub. Kui nii suurt hulka mängijaid osalema ei kogune, võidaks turniiri korraldada kas vastavalt 32 või 16 osalejaga.

Toimetuse märkus: Sa soovid seda turniiri lives jälgida ja Sul pole veel arvutis Full Tilt Poker tarkvara? Ära unusta liitumast läbi http://www.fulltiltrakeback.com/ee lehekülje, sest vaid nii saad Sa täiusliku komplekti lisahüvedest, mida keegi teine ei paku: suur registreerumisboonus, 27% rakeback, tasuta pokkeriraamat ja võimalus osaleda elu lõpuni kõikidel kopsaka auhinnafondiga PokerNews freerollidel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories