Pacific Poker World Poker Crown`i võitis Kanada torujüri

Pacific Poker World Poker Crown`i võitis Kanada torujüri 0001

Aprilli lõpus eestlaste meeli köitnud Pacific Poker World Poker Crown leidis lõpuks oma tšempioni pärast Hispaanias lives mängitud finaallauda. Seal seljatas oma vastased Kanada pokkerimängija Jack Hinchey, võites miljon dollarit.

World Poker Crown oli selle aasta üks innovatiivseimatest turniiridest, mis algas internetis ning lõppes lives mängitud finaallauas. Turniiri osalemine maksis $1.000 ning esimene "poolaeg" toimus 26. aprillil Pacific Poker mängutoas, kus jõuti kaheksa finalistini. Need mängijad lennutati Hispaaniasse ning finaallaud mängiti TV-kaamerate all välja Peralada lossis.

Viimased mängijad, kes mängisid tiitlile heads-up, olid Hinchey (vanaisast pokkeri ja piljardi veteranmängija) ning 21-aastane internetipokkeri proff Lawson, kes võitis sissepääsu World Poker Crown`ile läbi 20 dollarit maksva satelliit-turniiri. Hinckey hoidis 3:1 eduseisu, kuid lasi seejärel noorema mängija järele ning omas enne otsustavad jaotust vaid 1,5:1 eduseisu. Viimasel käel limpis Hinchey mängu kaartidega {k-Spades}{q-Clubs} ning lauas avati flop {k-Hearts}{j-Hearts}{6-Hearts}. Lawson lükkas all-in oma pocket kümned ja Hinchey callis. Turn oli soldat, river veelkord kuningas ning Hinckey sai kindla võidu.

"See on kõvasti parem kui kükitada solgivee kaevus", kommenteeris Hinckey pärast võitu. "Minu strateegia oli hoida vastaseid pinge all. Hoolimata mõnest väiksemast prohmakast töötas see kuni lõpuni edukalt. Nad kutsuvad Michaeli (teise koha saanud Michael Lawson - toim.) internetipokkeri profiks ning ma pean mainima, et ta ei ole siin mitte ainuksi lihtne internetimängija, vaid ennast ka eduka pokkeriprofina tõestanud."

Turniiri osales kokku pisut üle kahe tuhande mängija, mis tähendas, et üle 800 tuhande dollari maksis Pacific Poker ise juurde. Eestlastest sai kõrgeima - 80. koha - internetipokkeri proff kasutajanimega "vanalinn"; kokku jõudis rahadesse neli Eesti mängijat.

Soovid 100% kuni $400 boonust, Phil Hellmuthi $150 maksvat õppevideot ja võimalust osaleda paljudel erilistel PokerNews freerollidel? Kasuta selleks vaid meie linke Pacific Poker mängutoaga liitumisel!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories