Party Poker - madalam reik ühelauaturniiridel ja May Madness megaturniir

Party Poker - madalam reik ühelauaturniiridel ja May Madness megaturniir 0001

Paari aasta tagune turuliider Party Poker ei istu käed rüpes ega meenuta pisarsilmi kadunud hiilgeaegu, vaid tegeleb aktiivselt uute mängijasõbralike ideede genereerimisega. Maikuus on ette võetud kõrgetele panustele mängijad, keda meelitatakse soodsate turniiridega. Kuu alguses kärbiti kõrgpanustega ühelauaturniiride reiki ning nüüdsest maksustab Party Poker kõiki $200 kuni $5000 sng-sid kõigest $10 osavõtutasuga. Uuendus on leidnud väga sooja vastuvõtu mängijate seas, sest väiksem reik tähendab mõistagi suuremat võidumarginaali võitjatele...ja väiksemat kaotusmarginaali kaotajatele.

Selle kuu jooksul on Party Poker garanteerinud turniiridel $12 miljoni dollari eest auhinnaraha. Aga parim on alles tulemas - sellel pühapäeval korraldatakse "May Madness" suurturniir, mille garanteeritud auhinnafondiks on $1 miljon dollarit! Sissemaks on $600+$40 ja struktuur rõeliselt kuninglik - algstack 20 000 chipsi, esimesed blindid 25/50, taseme pikkus 20 minutit. 400 suure blindi sügavused stackid panevad silmad särama kõigil deep-stack turniiripokkeri austajatel.

$600+$40 sissemaks raputab ka rasvast mängukassat, kuid õnneks pakub Party lugematuid satelliitturniire, suurusega $1, $4, $8, $10, $35 ja $70. Mis veelgi parem, kvalifitseeruda võib ka täiesti tasuta, kasutades Party Pokeri lojaalsuspunkte. Pileti suurturniirile saab võita kõigest 250 lojaalsuspunkti eest!

Kui tühipaljas mõte $600 sissemaksuga turniiri mängimisest paneb käed värisema, siis tasub kaaluda pisut madalama lennuga ettevõtmist. Selleks on Party Poker uutele mängijatele välja mõelnud Bankroll Builders freerollide seeria. Pärast esmase deposiidi tegemist on mängijal võimalik osaleda $100 freerollidel, kus 50 parimat saavad auhinnaraha ning osalemisõiguse iganädalasel $2500 freerollil.

Kas oled astumas esimesi samme mängu õppimisel või sihid surematust pokkerimaailmas $1 000 000 turniiril - Party Poker pakub midagi igaühele!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories