WSOP päevik (1): PL Holdem maailmameistriks tuli Nenad Medic

WSOP päevik (1): PL Holdem maailmameistriks tuli Nenad Medic 0001

PL Holdem maailmameistritiitli nimel alustas mängu 352 pokkerimängijat, kes olid suures enamuses elukutselised profid. Kahe esimese päevaga selgitati need üheksa, kes alustasid mängu finaallauas.

2008. aasta WSOP esimese turniiri finaallaud kujunes kohe pokkerigurmaanide maiuspalaks. Jõudsid ju sinna enamuses tuntud pokkerimängijad. Võimsaks chipliidriks oli nimekas ameeriklane Andy Bloch, kel siiani WSOP bracelet puudu (ta oli sellele kõige lähemal kaks aastat tagasi, mil pidi $50.000 H.O.R.S.E.-l alla vanduma vaid Chip Reese`le). Kuid oponendid finaallauas olid kõike muud, kui kergete killast - teda ootasid ülikogenud Mike Sexton, maailma suurima turniiriteenistusega naismängija Kathy Liebert, WPT finaallaudade kogemusega Chris Bell, WPT võitja Nenad Medic (pildil), kuulus soomlane Patrik Antonius ning laiemat tutvustamist mittevajav Phil Laak.

Bloch suutis finaallauas oma edu hoida kuni otsustava jaotuseni, mil mängus olid lisaks temale veel Kathy Liebert ja Nenad Medic. Kõik mängijad läksid preflop all-in: Bloch näitas pocket üheksaid, Liebert kuusi ning Medic emandaid. Flop tõi lauda emanda ja pärast turni olid nii Liebert ja Bloch draw dead. Nii oli Liebert väljas kolmanda kohaga, Bloch langes hoobilt 2:5 kaotusseisu ja sealt tal välja tulla ei õnnestunudki. Viimases käes omas Bloch overpairi ja Medic mastitõmmet, mis turnil ka täis tuli.

Kes siis on 2008. aasta esimene pokkeri maailmameister? Kuigi 24-aastane Kanadat esindav Nenad Medic (rahvuselt serblane) võib paljudele pokkerifännidele esmapilgul paista tundmatu suurusena, on ta seda täiesti põhjendamatult. Sest tema kontosse kuulub WPT põhiturniiridelt nii võit kui kolmas koht; lisaks ka kolmas koht 2006. aasta Aussie Millions põhiturniirilt ning ligi kolme miljoni dollari suurune teenistus erinevatelt pokkeriturniiridelt maailmas.

Event #1 ($10,000 World Championship PL Holdem)

Lõppjärjestus ja auhinnarahad:

1. $794,112 Nenad Medic

2. $488,048 Andy Bloch

3. $306,064 Kathy Liebert

4. $248,160 Mike Sexton

5. $198,528 Amit Makhija

6. $157,168 Chris Bell

7. $124,080 Patrik Antonius

8. $99,264 Mike Sowers

9. $74,448 Phil Laak

VEEL LUGUSID

Seotud turniirid

Mida Sa arvad?