Pokker Venemaal: Zavidovo Open

Pokker Venemaal: Zavidovo Open 0001

Pokker Venemaal õitseb ning sellel nädalal aset leidev Zavidovo Open paistab selle spordiala populaarsust tõendavat. Jah, õige – sport. Venemaal on pokker ametlikult valitsuse poolt spordiks kuulutatud!Tõsiasi, et kaardimäng võib olla valitsuse silmis spordiala nagu kõik teisedki, avab sellele palju uksi. Järmisel nädalal Zavidovos toimuv turniir on valitsuse poolt heaks kiidetud – täpselt nagu jalgpallimatš või hoki.

16. augustil kogunevad Venemaa tippmängijad ja paar pokkerimaailma suuremat nime Zavidovo puhkekeskusesse, mida külastavad tihti ka mõjukad Vene valitsuse ametnikud. Turniiril osalejad majutatakse kompleksi eliitsektsiooni.

Venemaa majandus õitseb ning on üsna selge, et panustega Vene kasiinodes ei koonerdata. Üks Vene tippmängija vaatles PL Stud mängu (mis pole päris see mäng, mille kohta võib palju kuulda Lääne riikides), kus ante on $2000! Veel üks mäng, millega viimasel ajal palju tegeletud, on $2000/$4000 Omaha /8 game, ehkki kohalikus variandis saab iga mängija viis kaarti. Potid suuremates PL mängudes võivad kergesti ületada ühe miljoni dollari piiri. Nii on Tony G näiteks võitnud väidetavalt poti üle kolme miljoni dollariga.

Tony G tuleb ka järgmisel nädalal Zavidovosse. Turniiri kannab üle televisioon, mis võimaldab mängu terves riigis kodudes jälgida. Kava kohaselt võtavad turniirist osa ka korraldajad Phil Ivey ja Patrik Antonius.

$10.000 USD buy-in turniiri struktuur on üks pikimaid põhiturniire üldse. Mängijad alustavad 20.000 chipiga ning esimene tase blindidega 50/100 kestab kolm, järgnevad tasemed kaks tundi. Veel üks huvitav "konks" on "panuse tasakaalustamise" reegel, mida turniiri veebilehe põhjal rakendatakse alates teisest päevast: juhul, kui keskmine stack on vähem kui 15 BB-d, pikendatakse hetkel mängitavat taset seni, kuni keskmine stack ületab 15 big blind'i.

Turniir on ajastatud viimasele viiele päevale, viienda päeva finaallauda kantakse üle televisioonis. Täpset informatsiooni ürituse kohta leiab ametlikult turniiri veebilehelt http://zavidovo-open.ru/en/index.html

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories