Brian Townsend tunnistas üles mitmel kontol mängimise

Brian Townsend tunnistas üles mitmel kontol mängimise 0001

Brian "sbrugby" Townsend, üks pokkeri videojuhiste saidi CardRunners.com juhatuse liikmeist, on hiljutises blogis tunnistanud üles kahe konto kasutamise mõlemal suurimal online pokkeri saidil, Full Tilt'is ja PokerStarsis. Full Tilt Poker, millega Townsendil ning teistel CardRunnersi proffidel on kestev ärisuhe, andis kiirelt teada, et Townsendi tegevus koos "red pro" staatusega peatatakse saidil kuueks kuuks. PokerStars ei ole asja kohta omapoolset teadet veel avaldanud.

Oma teisipäevases postituses tuli Townsend välja avaliku vabandusega kahtluste tõttu, mis puudutavad tema võimalikku mängimist mitmel kontol avalikkuse kõrgendatud tähelepanu all olevatel saitidel. PokerStarsis põhiliselt tuntud kui "aba20", teatas Townsend ka samal saidil suhteliselt madalate panustega mängust "Makersmark66" nime all. Full Tilt`is, kus Townsend mängib kõige avalikumalt oma "Brian Townsendi" nime all, on ta samuti teatanud mängimisest ka "Stellarnebula" kontol.

Mitmel kontol mängimine on nendel saitidel olnud eriliselt keelatud alates mitmest viimastel aastatel ilmsiks tulnud skandaalist. Nagu on juhtunud teiste prominentsete mängijategagi, paljastati ka Townsendi mitme kontonime all mängimine ning mehe enda selgitused oma teguviisi kohta kõlasid väga tuttavalt – nii sai ta tuntud mängijana lubada endale anonüümsust, esinedes tundmatu mängija nime all. Townsend kinnitas oma vabanduses, et pole iial kasutanud alamkontosid turniiride jooksul või kindlates laudades koordineeritud ühistegevuseks, ning talle pole esitatud ka vastavasisulisi süüdistusi.

Townsend tegi avaliku pöördumise pärast samateemalist vestlust Lee Jonesiga, endise PokerStarsi mänedžeri ja hilisema European Poker Touri tegevdirektoriga, kes edasi on suundunud CardRunnersi juhatuse esimehe ametikohale. Saidi reeglite rikkumise eest maksab Townsend hüvitist, ühtlasi teatas ta, et annetab heategevusele 25.000 dollarit, mille on saanud CardRunnersist töötasuks.

Oma vabanduse lõpetas Townsend järgnevalt: "Ma loodan, et inimesed ei näe minus ainult pokkeriharidust, vaid ka viisi, kuidas oma elu elada. Ma tegin vea ja tahan kanda selle eest vastutust. Ma tahan vastu pidada ja karistust kanda. Ma palun vabandust terve online kogukonna ees. Enam iialgi ei osale ma tulevikus seda tüüpi tegevuses. Ma tunnistan end täielikult süüdi ning vabandan siiralt kõigi ees, kellele ma olen ülekohut teinud."

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?