WSOPE PL Omaha võit läks taaskord Taani

WSOPE PL Omaha võit läks taaskord Taani 0001

Parimat Omaha-mängijat kogunes selgitama 165 mängijat, kes tekitasid kokku 825.000 naelase auhinnafondi. Finaallauda jõusid taaskord mitmed tuntud mängijaid, nagu Chris Ferguson, Max Pescatori ja Sorel Mizzi. Ajalugu üritas teha 78-aastane David Penly, kellest oleks saanud võidu korral vanuselt teine WSOP turniiri võitja. Finaali jõudis ka soomlane Tomi Nybäck, kes pidi leppima siiski finaallaua viimase - üheksanda kohaga. Liidrina alustas mängu finaallauas taanlane Theo Jorgensen (pildil), kes kaotas küll esimese suure poti Mizzi vastu, kuid sai seejärel kaks nelikut, millest esimesega võttis ta mängust Jason Mercier` ja teisena finalistidest nimekaima Chris Fergusoni.

Heads-up mängu alustaski Jorgensen 3:1 eduseisuga, kuid Mizzi sai peagi liidripositsiooni enda kätte. Tal olid ka head võimalused turniiri võitmiseks, kuna ühes jaotuses, mis andis mõlemale mängijale flopist rea, omas ta pärast turni ka mastitõmmet, kuid soovitud masti siiski ei tulnud. Peagi duubeldas hoopis taanlane läbi Mizzi ja otsustavas jaotuses kohtusid omavahel Jorgenseni flopanud top-kolmik ja Mizzi ace-high mastitõmme. Turn ja river soovitud masti ei andnud ning selle WSOPE juba teine võit läks taakord Taanimaale. Olgu siis lisatud, et "õige" WSOP 2008 kokku 55 turniiri andsid Taanile vaid ühe võidu. Jorgensen ei ole kindlasti tundmatu pokkerimängija. Ta on 2004. aasta Euroopa meister 7-Card Studis ning tema kontos on kaks EPT finaallauda ning eelmise aasta WSOPE põhiturniiri finaallaud.

WSOP Europe Event #3 PL Omaha £5000

Lõppjärjestus ja auhinnarahad

1. £218,626 Theo Jorgensen

2. £132,000 Sorel Mizzi

3. £84,562 Eric Dalby

4. £66,000 Erik Friberg

5. £51,562 Max Pescatori

6. £41,250 David Penly

7. £33,000 Chris Ferguson

8. £26,812 Jason Mercier

9. £22,688 Tomi Nyback

Ühtlasi algas laupäeva õhtul ka põhiturniir - £10.000 Texas Holdem, kus osaleb suur osa maailma nimekaimatest pokkerimängijatest. PokerNews edastab tavapäraselt live-uuendusi (inglise keeles), mida saab näha aadressil: https://www.pokernews.com/live-reporting/2008-wsope/main-event/

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?