Täna algas Melbournes PokerNews Cup Australia 2008

Täna algas Melbournes PokerNews Cup Australia 2008 0001

Täna algas Melbournes kauaoodatud PokerNews Cup Australia 2008 ning selgunud on ka esimese turniiri (422 osalejat) võitja. Üheksa päeva kestva festivali kulminatsiooniks on põhiturniir, kus peaks kõikide eelduste kohaselt osalema ka neli eestlast! Kõik Austraaliasse sõitnud eestlased võitsid oma piletid läbi PokerNews Cup Australia freerollide erinevates pokkeritubades. Need freerollid on PokerNewsi poolne lisahüve ning tänu oma mängijatele, kes kasutavad liitumisel PokerNewsi linke.

Ootame eestlastelt edukat esinemist ning soovime neile siiralt edu kordaminekuteks turniiril. Eelmine PokerNews Cup Australia, kus osales kokku ligi 1500 mängijat 22-st riigist, oli meie mängijatele vägagi edukas, andes Eestile ka ühe turniiri võidu, mille vormistas Janar Kiivramees.

PokerNews Cup Australia toimub teist korda ning kokku toimub festivali raames kokku kaheksa turniiri, mille ajakava on võimalik leida aadressilt: http://www.pokernewscup.com/events/2008/melbourne.php

Nendest kaheksast turniirist on tähtsaimaks põhiturniir, millel osalemine maksab 2200 Austraalia dollarit ning kuhu on oodata üle 400 pokkerimängija. Pokkerifännidele pakub kindlasti huvi ka Tony G Celebrity Shootout, kuhu on oodatud mitmeid maailmakuulsaid pokkerimängijaid ning tuntud inimesi ka teistelt elualadelt.

P.S. Kahjuks seekord Melbournes ühtegi PokerNews Eesti töötajat ei ole ning vahetuid uudiseid me kohapealt jagada ei saa. Edastame meie lugejateni info, mis on kättesaadav PokerNewsi rahvusvahelistest meediakanalitest ning loodame, et kohapeal viibivad eestlased meid huvipakkuva infoga kursis hoiavad. Live-uuendused on kättesaadvaad PokerNewsi pealehel, aadressil: https://www.pokernews.com/live-reporting/2008-pokernews-cup/

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?